به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در این نشست تخصصی که به همت گروه فلسفه پژوهشگاه و با همکاری خانه کتاب ایران برگزار می شود، دکتر فنایی و دکتر دیرباز از صاحبنظران و نخبگان فلسفی، سخنرانی خواهند داشت.
این نشست یک روزه صبح روز پنج شنبه(7بهمن)با حضور تنی چند از نخبگان فلسفه اسلامی، طلاب، دانشجویان و اصحاب رسانه و مطبوعات در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم به آدرس بلوار 15 خرداد(شاه سید علی)، نبش کوچه دهم(کوی شهید میثمی)، برگزار می شود..
این کتاب در هشت گفتار با عناوین چیستی و گونه های فلسفه مضاف، نظریه دیدبانی(تاسیس فلسفه مضاف تاریخی – منطقی)، چیستی فلسفه فلسفه اسلامی، چیستی فلسفه یونان، چیستی فلسفه اسلامی، حکمت نوین اسلامی، ساختار و قلمرو فلسفه اسلامی و آسیب شناسی فلسفه اسلامی به نگارش در آمده است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در مقدمه این کتاب می خوانیم: نگارنده پس از یک سال مطالعه آسیب شناسانه پیرامون فلسفه اسلامی به این نتیجه رسید که برای گره گشایی و نوسازی در عرصه فلسفه، باید رویکرد درجه دوم به توصیف و تحلیل و آسیب شناسی ساختاری و محتوایی چیستی، مکاتب و جریان های فلسفه اسلامی مانند حکمت مشا، حکمت اشراق، حکمت یمانی، حکمت متعالیه و نوصدرایی پرداخت، به همین جهت، عنوان فلسفه فلسفه اسلامی به مثابه طرح مبنایی در گروه فلسفه به تصویب رسید.
گفتنی است، که آسیب شناسی فلسفه اسلامی در صدد کشف کاستی های معرفتی، ساختاری و محتوایی فلسفه است.
پایان پیام/
نظر شما