همه دستگاهها موظف به اجرای مصوبات عفاف و حجاب هستند

معاون امور هنری گفت: فعالیت‌های صورت گرفته مطابق با 46 بند اعلام شده توسط شورای عالی انقلاب یک امر واجب و لازم است،اما کافی نیست و دستگاه‌ها موظف هستند بر اساس بودجه‌ای که دارند در این راستا اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دومین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت ارشاد پیرامون سه موضوع بررسی نقاط قوت و ضعف گزارشات واصله در سال 1390، بررسی برنامه‌های پیشنهادی دستگاه‌ها برای سال 1391 و بررسی شاخص‌های ارزیابی (کمی و کیفی) برنامه‌های فوق‌الذکر با حضور حمید شاه‌آبادی معاون امور هنری و رییس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی به همراه نمایندگان دستگاه‌های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح یکشنبه 11 تیرماه در سالن کنفرانس معاونت امور هنری وزارت ارشاد برگزار شد.


شاه‌آبادی با بیان اینکه در سال 91 باید نگاه متفاوتی به موضوع نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب توسط نهادها و دستگاه‌های وابسته به وزارت ارشاد به عنوان متولی اصلی این مقوله، صورت گیرد، متذکر شد: در سال پیش رو باید گام‌هایمان را فراتر از 21 بندی که توسط شورای عالی انقلاب مطرح شده است، برداریم زیرا هیچ دستگاهی به اندازه وزارت ارشاد نسبت به موضوع عفاف و حجاب وظیفه فرهنگ‌سازی را به عهده ندارد و نمی‌تواند فعالیت‌های زیرساختی انجام دهد.

 

معاون امور هنری با اشاره به اینکه بررسی علل ترویج بدحجابی از مهمترین نکاتی است که باید مد نظر قرار گیرد، تاکید کرد: اکنون باید بیاندیشیم معیار ما در اوایل انقلاب در زمینه عفاف و حجاب به چه شکل بوده و در کدام دوره‌های زمانی نسبت به انعکاس صحیح این فرهنگ دچار نزول شده‌‌ایم؟


وی در ادامه تصریح کرد: البته ممکن است گاهی موظف شویم برنامه‌های خاصی در این‌باره تهیه کنیم که این امر نباید موجب نادیده گرفتن مولفه‌های اصلی و بررسی دقیق دلایل ترویج بدحجابی در کشور شود.


رییس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت ارشاد خطاب به حاضران در این جلسه عنوان کرد: فعالیت‌های صورت گرفته مطابق با 46 بند اعلام شده توسط شورای عالی انقلاب یک امر واجب و لازم است اما کافی نیست و دستگاه‌ها موظف هستند بر اساس بودجه‌ای که دارند و در حد توان خود در این راستا اقدامات ارزنده‌ای انجام دهند.


شاه‌آبادی خاطر نشان کرد: عفاف و حجاب شاخصه مهم و وجه تمایز کشور ما در دنیا به حساب می‌آید و ما باید در قبال اتفاقاتی که در این زمینه رخ می‌دهد پاسخگو باشیم.


وی همچنین با اشاره به آمارهای ارائه شده در زمینه میزان علاقه مردم به مقوله حجاب عنوان کرد: بر اساس نظر سنجی‌ها و آمارهای ارائه شده اعتقاد مردم به حجاب از بین نرفته بلکه حفظ و صیانت آن در جامعه با مشکل مواجه است.


بنا به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون امور هنری وزیر ارشاد باور، اعتقاد و دلبستگی مردم به دین و آیین و سنت اسلامی را بزرگترین سرمایه کشور دانست و متذکر شد: وظیفه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت ارشاد است که با توجه به این سرمایه غنی و عظیم در قبال ظرفیت‌های دیگری که در دست دشمن است اقدامات مشخصی را برنامه‌ریزی کرده تا نتیجه آن باعث تغییر و تحول در حوزه عفاف و حجاب شود.


گفتنی است، در پایان دومین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نماینده نهادها و دستگاه‌های مختلف به ارائه پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند و شاه‌آبادی نیز ابراز امیدواری کرد تا دستگاه‌های مذکور با بررسی دقیق و کارشناسی شده، برنامه‌های مدون و قابل قبولی را برای سال 1391 ارائه دهند.
 

پایان پیام/

کد خبر 147766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha