به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم تجلیل از 43 نویسنده جانباز دفاع مقدس صبح امروز 11تیرماه با حضور «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «مسعود زریبافان» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، «حجتالاسلام غلامی» رئیس مرکز پژوهشی و فرهنگی صدرا و دبیر شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری، «سردار محسن انصاری» قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، «حجت الاسلام رحیمیان» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید، «محسن مومنی» رییس حوزه هنری، «محمد حمزهزاده» رئیس انتشارات سوره مهر، راوی و نویسنده کتاب نورالدین پسر ایران و جمعی از نویسندگان عرصه دفاع مقدس در هتل انقلاب تهران برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر تجلیل از 10 نویسنده برتر دفاع مقدس که کتابهایشان مزین به دستخط مقام معظم رهبری است و 33 جانباز نویسنده منتخب دفاع مقدس، از «معصومه سپهری» نویسنده و «نورالدین عافی» راوی کتاب «نورالدین پسر ایران» تجلیل به عمل آمد. همچنین از سه عنوان کتاب جدید نشر شاهد که توسط جانبازان نویسنده تألیف شده است رونمایی شد. کتاب های «چشم بیدار» با موضوع زندگی محمود امیرخانی تألیف جانباز معلم جلیل امجدی، «نشان عشق» با موضوع زندگی آزاده جانباز محمد فرامرزی، تألیف جانباز حسین یاقوتی و «روزگاران 2» با موضوع 6 جانباز معلم تالیف حسین یاقوتی در این مراسم رونمایی شدند.
بر اساس این گزارش، «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم به ایراد سخن پرداخت و گفت: جانبازان رسالت تاریخی خود را در دفاع مقدس انجام داده اند، اما هنوز به این فداکاری هایشان با وجود دردهای بسیاری که دارند، ادامه داده و خاطراتشان را یادداشت می کنند که ما به این روحیه نیاز داریم.
وی با بیان اینکه ما به جوانمردی، گذشت و افرادی با روحیه جهادی نیاز داریم، اظهار کرد: ما هنوز در حال جنگ با کسانی هستیم که نمی خواهند آثار انقلاب و دفاع مقدس در جهان تجلی یابد. دفاع مقدس فصل مقدسی در تاریخ ایران است و باید آن را برای جوانان علاقه مندی که در آن زمان نبودند، تکرار کنیم.
حسینی با اشاره به اینکه بشر همیشه نیازمند رشادت ها است، افزود: از اینکه دوستان و عزیزان این احساس مسوولیت را با برپایی چنین مراسمی زنده نگه داشتند، تشکر می کنم.
وزیر ارشاد به تاثیرگذاری قلم جانبازان اشاره کرد و گفت: قلمی که جانباز دارد، تاثیرگذارتر است چرا که از دل بر می آید. بنابراین این کار باید ادامه داشته باشد و همچنین باید زمینه ای فراهم کنیم تا انگیزه بیشتری برای تولید آثار ارزشمند ایجاد شود، چرا که هنوز بخش کوچکی از گنجینه ارزشمندی که در اختیار داریم، استخراج کردیم. این گنجینه باید در قالب های متنوع از جمله خاطره، تئاتر، فیلم و ... عرضه شوند تا مضامین آنها زنده بمانند.
حسینی افزود: امیدوارم همانگونه که رزمندگان در دفاع مقدس رشادت به خرج دادهاند، اکنون نیز همت کنند و آن را رشادتها را انتشار دهند.
وی خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز قول همکاری را با اینگونه آثار را می دهد و تا جایی که از دستمان بر بیاید برای انتشار و چاپ این آثار کمک خواهیم کرد. همچنین بنیاد ادبیات داستانی هم در این زمینه همکاریهای لازم را بهعمل خواهد آورد.
وزیر ارشاد سخنانش را ذکر چند بیت شعر در وصف حضرت ولی عصر (عج) به پایان رساند.
به گزارش شبستان، در ادامه مراسم از جانبازان و نویسندگان این عرصه توسط وزیر ارشاد تجلیل شد. نورالدین عافی راوی کتاب «نورالدین پسر ایران» نیز طی سخنانی کوتاه گفت: بعد از 8 سال دفاع مقدس، دشمنان می خواستند آثار این زنج را از بین ببرند و همین کتاب ها و آثار هستند که حقیقت جنگ را برای ما نمایان می سازد.
پایان پیام/
نظر شما