برخی از وظایف بخش تعاونی واگذار می شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در دیدار با رئیس اتاق تعاون استان، اظهار داشت: برخی از وظایف بخش تعاونی واگذار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید خلف موسوی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در دیدار با رئیس و اعضای هیأت مدیره اتاق تعاون استان گفت: تعاون ریشه در فرهنگ اسلامی ما دارد و ما آن را از دین خودمان فرا گرفتیم، برای همین است که بخش تعاونی در نظام اسلامی به ویژه در آیینه اقتصاد و آینده کشور نقش مهم و اساسی دارد.

 

وی با بیان اینکه سهم بخش تعاونی در اقتصاد ملی تا پایان برنامه پنجم توسعه، 25 درصد هدف گذاری شده و این نشان می دهد که تعاون چقدر برای مسئولان امر مهم است، اجرای عدالت در کشور را مستلزم حمایت از بخش تعاونی برشمرد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم به عدالت برسیم لازم است که به بخش تعاونی بیش از پیش اهمیت دهیم و آن را حمایت کنیم، چرا که بخش تعاونی بیشتر از دیگر بخش ها به عدالت نزدیک تر است.

 

وی به بیان اهداف نظام جمهوری اسلامی در توسعه بخش تعاونی پرداخت و افزود: در تعاونی ها تصمیم های انفرادی جایگاهی ندارند و ما در کتاب خدا و نیز قانون اساسی پشتوانه خوبی در باب مشورت داریم، اگر چه تجربه نشان داده تصمیم های مشورتی و جمعی همیشه نسبت به تصمیم های فردی بهتر بوده اند.

 

وی با بیان اینکه لازم است که منیت ها را کنار بگذاریم و با اهمیت و توجه به مشورت و روحیه مشارکت جمعی در ارائه خدمت هر چه بهتر و سریع تر به مردم تلاش کنیم، به توانمندی های استان برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: در استان ظرفیت های بالایی برای سرمایه گذاری های کلان وجود دارد که باید در این مورد کار پژوهشی صورت گیرد.

 

موسوی، با اشاره به گردش مالی سپرده های مردم در امور اقتصادی، سهم این بخش را ناچیز برشمرد و خواستار سرمایه گذاری در استان و هزینه کرد درآمدها در استان برای توسعه و عمران و آبادانی خوزستان به منظور رفاه حال مردم به ویژه از طریق تشکل های تعاونی شد.

 

وی تصریح کرد: استان خوزستان با توجه به پتانسیل بالایی که دارد و ظرفیت های خالی که در بخش های مختلف اقتصادی موجود است، نیازمند سرمایه گذاری سرمایه گذاران در بخش های تعاونی و خصوصی و سرمایه گذارانی می باشد که باید سرمایه های خود را در استان هزینه کنند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، با انتقاد از عده ای که استان را تنها محل کسب درآمد می دانند نه جای زندگی، تأکید کرد: تفکر آنهایی که می گویند در استان تنها باید درآمد کسب و آن را در جای دیگری هزینه کرد، اهانت آمیز است، خوزستان باید توسط مردم وفادار و ایثارگرش ساخته و رو به عمران و آبادانی برود.

 

وی وظیفه مسئولان را ساماندهی سرمایه گذاران و کارآفرینان و متقاضیان کار در تشکل های تعاونی و خصوصی دانست و بیان کرد: باید زمینه های ورود بخش های تعاونی و خصوصی را به بازار کار فراهم کنیم؛ چرا که ظرفیت های خالی بسیاری در بخش های مختلف اقتصادی وجود دارد که تعاونی های می توانند با ورود خود نقش آفرینی کنند.

 

وی یاد آور شد: در استان خوزستان- که 600کیلومتر مرز آبی و خشکی و چهار میلیون و 500 هزار نفر جمعیت دارد- عده مدیران اقتصادی و تاجران ما انگشت شمارند و نیاز به رقابت با یکدیگر نیست از این رو لازم است با وحدت و همدلی به جای رقابت با صادرکنندگان استانی و کشوری با صادرکنندگان ترکیه و چین- که در حال نفوذ در بازار عراق هستند- به رقابت بپردازیم.

 

مهندس موسوی، با تأکید بر ضرورت آموزش تجارت و چگونگی صادرات، اضافه کرد: باید با فرهنگ سازی و دعوت از سرمایه داران و تشویق آنها به سرمایه گذاری روحیه مشارکت جمعی را برای سرمایه گذاری و انجام کارهای اقتصادی به ویژه در قالب تشکل های تعاونی تقویت کنیم تا بخش مردمی تعاونی قدرتمند شده و بتواند در ارائه خدمت به تعاونگران و مردم استان فعال تر شود.

 

در این دیدار سواری رئیس اتاق تعاون خوزستان در سخنانی به بیان گزارشی از فعالیت های داخلی و خارجی حوزه مسئولیت خود را به ویژه در بخش شناسایی مشکل های شرکت های تعاونی و تلاش برای رفع آنها به منظور نزدیک کردن تعاونی ها با اتاق تعاون پرداخت و خواستار حمایت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان به ویژه در بخش برون سپاری برخی از وظایف قابل واگذاری بخش تعاونی به اتاق تعاون شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 147310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha