گرامیداشت روزجوان کافی نیست/حضرت علی اکبر، نماد جوان برومند اسلامی است

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کرمان، حضرت علی اکبر را نماد جوان برومند اسلامی خواند و افزود: برنامه ریزان باید به این ظرفیت مهم توجه داشته و از آن بهره بگیرند نه اینکه تنها به گرامیداشت این مناسبت اکتفاکنند.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در آستانه فرا رسیدن یازدهم شعبان، خجسته زاد روز باسعادت جوان رشید سیدالشهداء(ع)حضرت علی اکبر(ع) در گفتگو با خبرنگار شبستان با گرامیداشت این مناسبت فرخنده، مطالبی بیان کرد.


حجت الاسلام مهدی رضائی گفت: در روز جوان، فضای جامعه اسلامی ما به گونه ای است که با پرداختن به جوان و نگاه به این واقعیت که دوران جوانی از حیاتی ترین، زیباترین و مؤثرترین دوران زندگی یک انسان است؛ بستری برای یک جهت گیری اساسی و اصولی را مهیا می کند.


وی در خصوص جایگاه و منزلت جوان در فرهنگ اسلامی و اینکه اهمیت این موضوع از کجا ناشی می شود؛ با یادآوری این مطلب که امام علی(ع) به عنوان نخستین ایمان آورنده(همراه با خدیجه(س)) به نبی مکرم اسلام به عنوان جوانی که جلوه گر جمال الهی شد؛ تصریح کرد: این موضوع مؤید آن است که پاکی جوان بستر مناسبی برای تحقق دین مداری و خدامحوری است.


این مسئول در توضیح بیشتر راجع به این مطلب با تصریح به اینکه چنانچه تربیت دینی جامعه به سمت جوان حرکت کند تحول آفرین است؛ نقش جوانان در نهضت امام(ره)و نیز در دوران دفاع مقدس را مورد توجه قرار داد و افزود: بر همین اساس تربیت جوان با توجه به فطرت پاک او و تأسی به جوان برومند اسلام حضرت علی اکبر از تکالیف اصلی در این زمینه است.


وی پرورش اندیشه جوانان را نیز مهم خواند و افزود: آیا در جهان امروز اندیشه ای بالاتر از اندیشه اسلامی و مکتب اهل بیت(ع)به عنوان تنها منبع جامع پرورش اندیشه ها آن هم با نگاه به ظرفیت ها و قابلیت های جوانان الگوسازی کرده است؟!


حجت الاسلام رضائی در اهمیت موضوع پرورش اندیشه جوانان، اندیشه ورزی را مهمترین سلاح رشد و بالندگی فکری، فرهنگی و اجتماعی یک جامعه قلمداد کرد و گفت: در عصر کنونی که عصر تقابل اندیشه هاست و از آنجا که این تقابل، باعث تکامل انسانهاست؛ لذا هر جامعه ای که هنجارها و ارزش های آن بر اندیشه ای محکم استوار باشد استحکام و دوام بیشتری دارد.


وی واگذاری کارهای کلیدی به جوانان توسط پیامبر و نیز فرمایش آن حضرت مبنی بر اینکه "حسن و حسین سید جوانان اهل بهشت هستند" را حاوی پیام مهم تمسک به اندیشه و نگاه این دو امام همام به عنوان پرچمداران اندیشه ورزی در مواجهه با مشکلات و سختی ها برای تحقق خدامحوری در جامعه دانست.


مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمان با تأکید بر این مطلب که اندیشه مندانه حرکت نمودن این دو امام همام و سایر ائمه هدی، بقاء و استحکام اسلام را به دنبال داشته است؛ اذعان داشت: تکیه بر اندیشه ورزی جوانان ایران اسلامی در سیاست گذاری ها و اصول جامعه توسط ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای از همین نگاه نشأت می گیرد.


وی طراوت و شادابی را از دیگر ضرویات برای جوانان خواند و گفت: اهمیت این موضوع زمانی برای ما بیشتر روشن می شود که بدانیم هر جامعه ای که طراوت و شادابی بر آن حاکم باشد مخاطرات کمتری متوجه آن است و نیز عقب افتادگی ها در اثر کم تحرکی هاست.


حجت الاسلام رضائی با افزودن این مطلب که دشمنان و حتی شیطان نیز کمینگاه خویش را در خمودی و تنبلی جستجو می کند؛ اظهار کرد: به همین دلیل چنانچه تحرک و پویایی در جامعه ساری و جاری شود کمتر شاهد رذائل خواهیم بود.


وی طراوت و شادابی را متفاوت از هرزگی ها که جزء مسمویت رهاورد دیگری برای جامعه ندارد؛ دانست و افزود: وقتی صحبت از طراوات و شادابی است: قرار گرفتن این مقوله در چارچوب خاص آن( که بهترین نوعش معنویت است)می باشد زیرا در این صوروت تحرک و پویایی، پرداختن به ظاهر و باطن را به همراه دارد.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در جمع بندی مطالبش، گرامیداشت روزجوان و پاسداشت رشادت های حضرت علی اکبر(ع)به عنوان الگو و نماد یک جوان برومند اسلامی را مورد تأکید قرار داد و افزود: مدیران و برنامه ریزان باید به این ظرفیت مهم توجه داشته و از آن بهره گیری نمایند نه اینکه تنها به گرامیداشت این مناسبت اکتفاکنند.

 


پایان پیام/

کد خبر 146327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha