مشارکت ضعیف مردم، عامل ناکارآمدی برنامه‌های پیشگیرانه حوزه فضای مجازی

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بیرجند گفت: مشارکت ضعیف مردم و فقدان حضور سازمان‌های مردم نهاد از مهمترین عوامل ناکار آمدی سیاست های پیشگیری در حوزه فضای مجازی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدزمان ابطحی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بیرجند امروز (7 تیر) در جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی شهرستان بیرجند که با محوریت "بررسی فرصت‌ها و تهدیدات در استفاده از فناوری‌های نوین" برگزار شد، اظهار داشت: نبود سیاست جامع در زمینه پیشگیری از جرم در فضای مجازی، فعالیت‌های متعدد، پراکنده و بی هدف، همکاری ضعیف بین دستگاه های متولی امر پیشگیری از وقوع جرم، مواضع و دیدگاه های متفاوت و گاه متناقص سازمان های مسئولاز جمله عوامل ناکارآمدی سیاست های پیشگیری در حوزه فضای مجازی است.

 

وی با انتقاد از اینکه سیاست های کنونی در فضای مجازی تنها بر مبنای رصد و مقابله استوار شده و از پیشگیری خبری نیست، افزود: پیشگیری از جرایم در فضای مجازی مرحله ای کارآمد و تاثیرگذار است که برای تحقق این امر، شناخت عوامل جرم زا و از بین بردن زمینه های شکل گیری، موضوعی ضروری است.

 

وی با بیان اینکه فضای مجازی همواره به صورت لحظه ای در حال تغییر و تحول است، گفت: برای مقابله با آسیب ها و پیامدهای آن، باید با داشتن اطلاعات لازم و بروز و نیز استفاده از اصول پیشگیری، وارد میدان شد.

 

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بیرجند اذعان کرد: علاوه بر مزایا و بهره مندی از خدمات مثبت پدیده نوظهور اینترنت آسیب های فکری، جسمی و روانی از آن جامعه را تهدید می کند.

 

ابطحی ایجاد شبکه های اجتماعی متعدد را از مهمترین آسیب های چند سال اخیر اینترنت دانست و خاطر نشان کرد: ایجاد این شبکه های معضلات اجتماعی فراوانی را برای جامعه ایجاد کرده است.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 146152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha