به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، سید عبدالمهدی موسوی، رئیس شوراهای حل اختلاف استان فارس، امروز(5تیر) در همایش منادیان صلح که در دادگستری این استان برگزار شد، اظهار داشت: شورای حل اختلاف نهاد مبارکی است که براساس ماده 189 قانون برنامه توسعه و با توجه به مبانی دینی و شرعی که در این زمینه وجود داشت از اوایل سال 81 راهاندازی شد.
وی با اشاره به تعداد شعب در حال انجام وظیفه در استان فارس، تصریح کرد: شوراهای حل اختلاف در استان فارس از سال 81 با پنج شعبه آغاز به کار کرد و هماکنون 477 شعبه شهری و روستایی در حال انجام وظیفه هستند.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان فارس با اشاره به ویژگی های مهم برای شوراها، ابراز داشت: در سال 90 هر ماه، بیش از 18 هزار و 600 پرونده به شوراهای استان وارد شده ، که یک سوم این آمار متعلق به شیراز است ویژگی های مهم برای شوراها را می توان جلوگیری از مراجعه مردم به محاکم و ایجاد صلح و سازش در پروندههای مربوطه عنوان کرد.
موسوی افزود: از ابتدای سال 87 تا پایان سال 90، به همت شوراهای حل اختلاف استان فارس، 62 پرونده قتل منجر به سازش شد که از 62 پرونده قتل، 30 پرونده قتل عمد و 32 پرونده قتل غیرعمد بوده که اولیای دم از حق قصاص خود گذشتهاند و پرونده به به صلح و سازش ختم شده است.
پایان پیام/
نظر شما