شوراهای حل اختلاف، محل توسعه فرهنگ صلح وسازش

رئیس شوراهای حل اختلاف استان فارس گفت: شوراهای حل اختلاف، محل توسعه فرهنگ صلح و سازش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، سید عبدالمهدی موسوی، رئیس شوراهای حل اختلاف استان فارس، امروز(5تیر) در همایش منادیان صلح که در دادگستری این استان برگزار شد، اظهار داشت: شورای حل اختلاف نهاد مبارکی است که براساس ماده 189 قانون برنامه توسعه و با توجه به مبانی دینی و شرعی که در این زمینه وجود داشت از اوایل سال 81 راه‌اندازی شد.


وی با اشاره به تعداد شعب در حال انجام وظیفه در استان فارس، تصریح کرد: شوراهای حل اختلاف در استان فارس از سال 81 با پنج شعبه آغاز به کار کرد و هم‌اکنون 477 شعبه شهری و روستایی در حال انجام وظیفه هستند.


رئیس شوراهای حل اختلاف استان فارس با اشاره به ویژگی های مهم برای شوراها، ابراز داشت: در سال 90 هر ماه، بیش از 18 هزار و 600 پرونده به شوراهای استان وارد شده ، که یک سوم این آمار متعلق به شیراز است ویژگی های مهم برای شوراها را می توان جلوگیری از مراجعه مردم به محاکم و ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های مربوطه عنوان کرد.

 

موسوی افزود: از ابتدای سال 87 تا پایان سال 90، به همت شوراهای حل اختلاف استان فارس، 62 پرونده قتل منجر به سازش شد که از 62 پرونده قتل، 30 پرونده قتل عمد و 32 پرونده قتل غیرعمد بوده که اولیای دم از حق قصاص خود گذشته‌اند و پرونده به به صلح و سازش ختم شده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 145436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha