جانعلی قنبری، معاون مهندسی و توسعه شرکت آب وفاضلاب شهری مازندران امروز(5 تیر) به خبرنگار شبستان گفت: ضریب برخورداری فاضلاب شهروندان مازندران از ابتدای سال 90 بالغ بر پنج درصد بوده که با راه اندازی این پروژه ملی، این ضریب در پایان سالجاری به 15 درصد و در اواخر برنامه پنجم توسعه در استان به 34 درصد خواهد رسید.
وی با بیان اینکه این طرح به منظور ارتقاء بهداشت عمومی، حفظ محیط زیست و جلوگیری از اکوسیستم دریای خزر به اجرا در آمده است، گفت: پیش بینی شده است که این تصفیه خانه در 4 مدول و با ظرفیت 96 هزارمتر مکعب در شبانه روز احداث شود که 400 هزار نفر تحت پوشش این شبکه قرار می گیرند.
قنبری افزود: این تصفیه خانه در زمینی به مساحت 12 هکتار با تکنولوژی روز دنیا احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه مدول اول این طرح با ظرفیت بیست و سه هزار و 240 متر مکعب در شبانه روز به بهره برداری رسیده است تصریح کرد: با افتتاح مدول اول این طرح 105هزار نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب شهر ساری قرار گرفتند.
معاون مهندسی و توسعه آبفای شهری مازندران ادامه داد: اجرای 297کیلومتر خط اصلی، فرعی، انتقال و پساب در قطرهای یک هزار، یک هزار و 200 و یک هزار و 400 میلی متر احداث ایستگاه پمپاژ اصلی با ظرفیت یک هزار و 900 لیتر در ثانیه از اقداماتی است که تاکنون انجام شده است.
قنبری با اشاره به توانمندی کارکنان آبفای مازندران و پیمانکاران بومی در اجرای پروژه های ملی گفت: کمبود و عدم تخصیص به موقع اعتبارات یکی از عوامل دیر به ثمر رسیدن پروژه های عمرانی است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران خاطرنشان کرد: برای اجرای طرح های آبرسانی و فاضلاب شهری در سالجاری 240 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
پایان پیام/
نظر شما