اردوگاه امام علی سنندج میزبان مددجویان 6 استان کشور

اردوهای تابستانی مددجویان کمیته امداد با 840 دانشجو و دانش‌آموز استان هاب ایلام، زنجان، قم، خوزستان، همدان و آذربایجان غربی در اردوگاه امام علی(ع) سنندج آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، امروز (5 تیر) در مراسم افتتاحیه اردوهای مددجویان این نهاد در سنندج، گفت: کردستان امسال میزبان 840 دانشجو و دانش‌آموز زیرپوشش این نهاد مقدس از 6 استان کشور برای اجرای اردوهای تابستانی است.

 

قنبر موسی‌نژاد، کسب تجربه و افزایش مهارت‌های زندگی، افزایش روحیه تعاون و مشارکت‌جویی، پرداختن به تفریحات سالم و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان زیرپوشش این نهاد را از اهداف برگزاری این اردوها عنوان کرد.

 

به گفته وی، آشنایی جوانان و نوجوانان زیرپوشش این نهاد با فرهنگ، آیین و سنن استان‌های مختلف، آشنایی با اماکن مذهبی و باستانی کشور و تقویت روحیه تعامل و قانونمندی از دیگر اهداف برگزاری این برنامه آموزشی، تفریحی و فرهنگی است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با اشاره به اینکه مددجویان استان های ایلام، زنجان، قم، خوزستان، همدان و آذربایجان غربی در این اردوها شرکت می کنند، اظهار داشت: توسعه برنامه‌های فرهنگی اولویت‌های این نهاد در سال‌جاری است و رشد 20 درصدی برنامه‌های آموزشی و فرهنگی کمیته امداد در دستور کار داریم.

 

موسی نژاد، از اعزام تعدادی از دانشجویان و دانش‌آموزان زیرپوشش این نهاد به اردوهای تابستانی به استان‌های همدان و مشهد مقدس در سال‌جاری خبر داد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای مددجویان زیرپوشش به منظور ارتقا سطح بصیرت، استفاده بهینه از اوقات فراغت و ایجاد روحیه شادی و نشاط در قالب اردوهای تابستانی در استان‌های دیگر انجام می‌شود.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سفر تاریخی مقام معظم رهبری به این استان و معرفی کردن آن به عنوان استانی فرهنگی، زمینه توسعه و تقویت بیش از پیش برنامه‌های فرهنگی در این استان را فراهم کرد، اذعان کرد: دشمنان به صورت ریشه‌ای روی اعتقادات مردم و به ویژه جوانان کار می‌کنند و باید جوانان را به ویژه در اوقات فراغت نسبت به این امر آگاه کنیم.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در پایان اوقات فراغت را بستری برای شکوفایی استعدادهای جوانان دانست و گفت: تنوع، تجدید قوا، افزایش مشارکت اجتماعی و سهیم شدن جوانان در مسائل اجتماعی، حس مسئولیت‌پذیری، افزایش آگاهی و کسب مهارت از دیگر آثار مطلوب غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان است.

 

پایان پیام/

کد خبر 145104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha