عباس صوفی، معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری همدان با اشاره به برنامههای سال 91 معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری همدان به خبرنگار شبستان گفت: این معاونت طی سال جاری، انجام 9 رویکرد را با اهداف معینی پیشبینی کرده تا بتوان گام موثری در انجام وظایف و خدمت رسانی به شهروندان پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی برداشت.
وی با بیان اینکه 9 رویکرد فرهنگی برای سال 91 شهر همدان درنظر گرفته شده است، افزود: رویکرد اول بهبود رفتارهای اجتماعی که نتیجه آن اعتماد عمومی، مشارکت اجتماعی، آگاهی عمومی و وفاق اجتماعی است که با هدف جامعه شهری با فرهنگ متعالی پیش بینی شده و از جمله برنامههای آن رادیو شهر، تبلیغات شهری با استفاده از تابلوها و بیلبوردها، آموزشهای چهره به چهره، نشستها و همایشها، انتشارات و تولیدات آموزش و فرهنگی و شورای فرهنگ شهر است.
وی تصریح کرد: رویکرد دوم جلب مشارکتهای مردمی در برگزاری مراسم ارتقای کیفی، کمی و تنوع محصولات آموزشی و خدمات آموزشی و ارتقای کیفی و کمی سازههای اطلاعرسانی با هدف ساکنین آگاه به حقوق، تکالیف و مهارتهای شهروندی است که از برنامه های این رویکرد تدوین برنامههای فرهنگی 5 ساله آسیبشناسی برنامههای اجرایی، ساماندهی و برنامهریزی تشکلهای مردمی، ارتباط با مجامع فرهنگی و حمایت از پایاننامهها و پژوهشهای مرتبط با مسائل شهری خواهد بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری همدان گفت: رویکرد سوم ارتقای حس افتخار و تعلقات شهری و شهروندان با هدف تقویت هویت شهری است که برنامههای آن شامل برگزاری جشنها، همایشها و نمایشگاهها در قالب جشنواره شهروند برتر، روز همدان، نمایشگاههای مختلف، اردوهای شهری و استانی، تفاهم نامههای خواهرخواندگی و جشنهای ملی مذهبی است.
صوفی، رویکرد چهارم را ارتقای مشارکت شهروندان، پیشگیری و کاهش آثار ناهنجاریهای شهری و بالابردن نشاط اجتماعی و ایجاد امنیت روانی با هدف شهروندان سالم، پویا و فعال اجتماعی عنوان و افزود: برنامههای این رویکرد شامل جنگ شادی، جشنوارههای فرهنگی، اجتماعی، توسعه و تجهیز خانههای فرهنگ محله محور و مدیریت اوقات فراغت است.
وی تصریح کرد: رویکرد پنجم استفاده حداکثری از پتانسیلهای گردشگری با هدف بسترهای مناسب ارائه خدمات گردشگری است که برنامههای آن در قالب تورهای سیاحتی فرهنگی و علمی، جذب گردشگر، ساماندهی و اسکان مسافران خواهد بود.
وی، رویکرد ششم را توسعه فضاهای فرهنگی، ارتقای کیفی مراکز فرهنگی و ارتقای کیفی سازههای اطلاع رسانی و نمایشگاهی با هدف زیرساختهای مناسب خدمات فرهنگی شهروندی عنوان نمود و اظهار داشت: برنامههای این رویکرد در قالب توسعه و تجهیز فرهنگسراها، مراکز علمی، فرهنگ محله و توسعه و تجهیز مراکز نمایشگاهی است.
معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری همدان گفت: رویکرد هفتم، سیاست گذاری در توسعه و تجهیز فضاهای اجتماعی و سلامت با مشارکت مردمی و سازمانهای ذیربط است که با هدف زیرساختهای مناسب خدمات اجتماعی و سلامت شهروندی پیش بینی شده و برنامههای این رویکرد شامل توسعه و تجهیز خانه فرهنگ مهر، سیاست گذاری در توسعه و تجهیز گرم خانهها، سیاستگذاری و همکاری با نهادهای عمومی و دولتی در ارتقای شاخصهای سلامت عمومی در بوستانها و مناطق عمومی است.
صوفی با بیان اینکه رویکرد هشتم شامل برجستهسازی و بازآفرینی آرایهها، مفاخر، مشاهیر بومی و برپایی یادمانهای شهری و المانها، ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات هنری، بهسازی فضای شهری، ارتقای استقبال از مراکز هنری و نمایشگاهها با هدف جلوههای بصری زیبا و الهام بخش هنری است، افزود: برنامههای این رویکرد شامل موزه مشاهیر، توسعه و تجهیز مراکز نمایشگاهی و موزه شهر خواهد بود.
وی، رویکرد نهم را شامل احیای کاربریهای ورزش همگانی، بکارگیری فضاهای بلااستفاده در شهر، جلب مشارکت مردمی در توسعه فضاهای سرپوشیده ورزشی، بکارگیری تجهیزات ورزشی با استانداردهای ملی و برگزاری مسابقات، همایشها و خدمات ورزش همگانی مطابق با نیاز شهروندان با هدف زیرساختهای مناسب خدمات ورزش همگانی عنوان نمود.
پایان پیام/
نظر شما