کمبود نقدینگی، مهم ترین مشکل پیش روی مجتمع فولاد قائنات

مدیرعامل مجتمع فولاد قائنات با اشاره به اینکه این واحد بزرگ اقتصادی جزو هشت طرح بزرگ فولاد کشور است، گفت: کمبود نقدینگی، مهم ترین مشکل پیش روی این واحد تولیدی است.

مهدی فخرآبادی، مدیرعامل مجتمع فولاد قائنات، در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند با اشاره به اینکه ساخت مجتمع فولاد قائنات از سال 86 آغاز شده است، اظهار داشت: این مجتمع در 2 فاز احیاء و فولادسازی ساخته می‌شود.

 

وی ادامه داد: در فاز اول که فاز احیا است محصول آهن اسفنجی و در فاز دوم شمش فولادی (بیلت) تولید خواهد شد.

 

مدیرعامل مجتمع فولاد قائنات، پیشرفت فیزیکی این واحد بزرگ اقتصادی را در مقایسه با هفت طرح فولاد کشور دارای رتبه اول ذکر کرد و افزود: در حال حاضر واحد احیا 76 درصد پیشرفت و واحد فولادسازی 32 پیشرفت فیزیکی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه پیشرفت ساختمان‌های جنبی و پشتیبانی 42.15 درصد است، خاطرنشان کرد: در مجموع پیشرفت کل پروژه 50 درصد است.

 

4 هزار میلیارد ریال، اعتبار مورد نیاز برای ساخت مجتمع فولاد قائنات
فخرآبادی، اعتبار مورد نیاز این واحد بزرگ اقتصادی را چهار هزار میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تاکنون حدود یک هزار و 650 میلیارد ریال آن تامین شده است.

 

وی پیش بینی کرد: در صورت تامین نقدینگی مورد نیاز، واحد احیا در پایان سال جاری و واحد فولادسازی در پایان سال 92 به بهره‌برداری برسد.

 

مدیرعامل مجتمع فولاد قائنات یادآور شد: با بهره‌برداری از این مجتمع یک هزار اشتغال مستقیم و 20 هزار اشتغال غیرمستقیم به وجود می‌آید.

 

تولید 800 هزار تن شمش فولادی در مجتمع فولاد قائنات
وی ظرفیت خط تولید فولاد قائنات را 800 هزار تن شمش فولادی (بیلت) در سال ذکر کرد و گفت: این محصول به منظور تامین نیاز داخل تولید می‌شود که درصورت رفع نیاز داخلی به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.

 

وی با بیان اینکه مجتمع فولاد قائنات در زمینی به مساحت 603 هکتار در حال ساخت است، خاطرنشان کرد: دولت در زمینه کمک به ساخت مجتمع فولاد قائنات به بخشی از تعهدات خود عمل و بخشی دیگر در مرحله تصمیم‌گیری است.

 

فخرآبادی، مهم ترین مشکل پیش روی مجتمع فولاد قائنات را کمبود نقدینگی عنوان کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 144236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha