ما در امر حفظ به جریان سازی فرهنگی نیاز داریم نه ایجاد موجهای موقتی

پیشکسوت قرآنی ایجاد موج های موقت درباره فعالیت های قرآنی را در برخی موارد تخریب کننده خواند و گفت: طرح های مرتبط با حفظ زمانی اثرگذار است که به جریان سازی فرهنگی بیانجامد.

 

عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی درباره اثربخشی طرح های مدون برای تربیت حفاظ همسو با مطالبه رهبر معظم انقلاب به خبرنگار شبستان گفت: تمامی اقدامات موثر در کشور شامل دو بخش اساسی است نخست تئوری پردازی یعنی ارایه نظریات کاربردی و سپس مرحله عملیاتی برای اجرای نظریه ارایه شده امید است این طرح ها با توجه به این دو محور نتیجه بخش باشد.

وی اظهار کرد: نتیجه بخش بودن این طرح ها بستگی به قابلیت استعداد و لیاقت ما در اجرای این ایده ها تاریخ ساز همراه با عشق و ایمان دارد.

سلیمی تاکید کرد: وقت هنگامی که رهبر معظم انقلاب انتظار تربیت ده میلیون نفری جامعه حفاظ را مطرح می کنند نمی توان و نباید برای تحقق این مطالبه به کارهای سطحی و تبلیغات زودگذر اکتفا کرد.

 

عضو هیئت مدیره سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: زمانی ما موجی را در جامعه ایجاد می کنیم و زمانی دیگر به جریان سازی فرهنگی می پردازیم موج موقتی است پس چه بسا در برخی موارد تخریب کننده هم باشد اما جریان سازی هدفمند و دارای مقصد مشخص است از این رو اگر ما قابلیت اجرا را داشته باشیم طرح های ارایه شده در زمینه حفظ حتماً نتیجه بخش است.

وی با بیان این مطلب که آثار طرح های کاربردی در آینده خود را نشان می دهد عنوان کرد: اگر طی 2 الی 3 سال آینده امار کرسی های جرم شناسی نشان از کاهش ناهنجاری ها و مسائل غیراخلاقی داشت یعنی ما در اجرای طرحهای قرآنی موفق عمل کرده ایم در غیر اینصورت باید در شیوه های عملیاتی کردن ایده های بزرگ رهبری تجدیدنظر کنیم.

 

سلیمی در ارزیابی شتابزدگی طرح های مدون و احتمال بروز برخی موازی کاری ها خاطرنشان کرد: رقابت های مثبت و الهی سازنده است اما اگر این رقابت ها در قالب حرکات موازی یا خنثی کننده باشد ما را به نتیجه نمی رساند از این رو بهتر است طرح ها در چارچوب های عقلایی و همراه با طمانینه پیش روند تا اینکه شتاب زده عمل کنیم و بعد از مدتی هیجان ما فروکش کند.

پایان پیام/


 

کد خبر 143987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha