حجت الاسلام یعقوب دیلمقانی با اشاره به آماده سازی هیئت های مذهبی برای ورود به ماه مبارک رمضان به خبرنگار شبستان گفت: جلسه شورای هیئت های مذهبی با محوریت نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر پیرامون روزه خواری و برنامه های ماه مبارک رمضان برگزار شد.
وی ادامه داد: توجه و ترویج امر به معروف همکاری با ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و همکاری با نهادها و دستگاههای ذیربط با هدف مقابله با روزه خواری در دستور کار هیئت ها و کانون های مذهبی قرار گرفته است.
حجت الاسلام دیلمقانی با اشاره به برنامه های هیئت های مذهبی پیرامون نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر گفت: هیئت های مذهبی برای مقابله با روزه خواری راهکارهایی را مطرح کرده که بررسی و اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به برگزاری جلسه کانون مداحان در آینده نزدیک گفت: جلسات شهرستانی هیئت های مذهبی در بیش از 400 شهرستان کشور با محوریت برنامه های ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر باید درست شناخته شود ادامه داد: آمران به معروف و نهی از منکر باید نظرات علما در موضوعات مختلف را بدانند، این فریضه الهی را همچون نماز بر خود واجب بدانند، با زبان نرم به احیای امر به معروف و نهی از منکر بپردازند.
حجت الاسلام دیلمقانی با بیان این مطلب که احیای امر به معروف و نهی از منکر و تدوین برنامه های خاص بر عهده سازمان های مربوطه است، افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در نشریاتی چون خیمه و چاووش ویژه مداحان و مسئولان هیئت های مذهبی و انجمن های اسلامی به مناسبت ماه مبارک رمضان ویژه نامه ای را به چاپ می رساند.
امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای الهی و از نظر شیعه جزء فروع دین است ضرورت احیای این امر الهی در طول سال جایگاه ویژه ای دارد اما با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و نگه داشتن حرمت روزه داری در این ماه، جامعه اسلامی در مبارزه با روزه خواری بایستی همت گمارد.
پایان پیام/
نظر شما