هویت و شخصیت یک ملت در مدرسه تعریف می شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: باید به شکلی بسترهای تغییر رفتار در مدرسه آماده شود که رو به تعالی باشد واهداف انقلاب اسلامی را تامین نماید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمدعلی امیری، مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران امروز(30خرداد) در جمع مدیران مدارس شهرستان ساری با اشاره به اهمیت و جایگاه تعلیم و تربیت، انقلاب را انقلاب فرهنگی و براساس فرهنگ اسلام عنوان کرد و گفت: تحقق اهداف انقلاب با تحول در حوزه فرهنگی که مصداق تام و تمام آن تعلیم و تربیت است امکان دارد.


وی بیان کرد: در این مقطع تاریخی که صحبت از تحول بنیادین در آموزش و پرورش است نقش مدیران و معلمان این دوره ماندگار و برای همیشه به ثبت خواهد رسید.


امیری با بیان اینکه جهان امروز منتظر تولیدات ارزشهای انقلاب از درون آموزش و پرورش است که بعد از بیش از 30 سال رخ می نمایاند، خاطر نشان کرد: تحول دراساسی ترین و زیربنایی ترین نهاد یعنی دستگاه تعلیم و تربیت تحول کل جامعه را در پی خواهد داشت.


این مسئول ابراز کرد: تحول در آموزش و پرورش همزاد انقلاب است و بدون توجه به تحول در این دستگاه، انقلاب درحقیقت به ثمره مطلوب خود نمی رسد.


امیری اضافه کرد: همه معلمان و مدیران با حمایت از برنامه های تحول بنیادین و فضاسازی عاطفی، معنوی و فرهنگی زمینه ساز چرخش عالمانه و هوشمندانه نظام حاکم بر آموزش و پرورش به یک نظام تربیتی بر مبنای مکتب اسلام و مقتضیات میهن اسلامی باشند.


مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از حمایت معتمدین جامعه به عنوان یک سرمایه و پشتوانه یاد کرد و گفت: تعلیم و تربیت متعلق به همه آحاد جامعه است و مشارکت گرفتن نه صرفا در موضوع مادی که فرهنگی، معنوی و مدیریتی شرط لازم برای بهره مندی از این سرمایه است.


وی با بیان اینکه هویت وشخصیت یک ملت در مدرسه تعریف می شود، گفت: دانش آموزان امروز، نقش های گوناگون جامعه فردا را می گیرند و جایگاه های خدمتی متنوع و مورد نیاز اجتماع را پر می کنند و از این منظر آیینه فردای ما هستند.


امیری افزود: رفتار از خانه به مدرسه و از مدرسه به جامعه همواره در حال انتقال است و باید به شکلی بسترهای تغییر رفتار در مدرسه آماده شود که رو به تعالی باشد واهداف انقلاب اسلامی را تامین نماید.


محمدعلی امیری مدرسه و معلم را پناهگاه یک یک افراد جامعه توصیف کرد و با تاکید بر دور نگهداشتن مدرسه از استرس واضطراب، لازمه مدیریت مناسب بر آن را، حاکم کردن آرامش با نزدیک نمودن قلب ها به هم و به خدا عنوان نمود.


مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: زدودن صفات رزیله مانند بدبینی ها، دشمنی ها، حسادت ها، رفاقت های ناسالم را از خصوصیات دیگر مدرسه و عوامل آن معرفی کرد.


امیری در بخش دیگر از سخنان خود قدرت معلم در تولید را مورد تاکید قرار داد و این شخصیت را برازنده و قادر به ارزشمندترین تولید یعنی انسان برشمرد و افزود: هیچ منصبی به این جایگاه یعنی معلمی نمی رسد و مصداق زیبای آن کلام حضرت محمد(ص) است که فرمودند: "من برای معلمی بعثت یافتم."


الگوپردازی در مدرسه با رویکرد تغییر اساسی و تحول به سمت و سوی تربیت اسلامی و پرهیز از الگوپذیری از فرهنگ بیگانه بخش دیگر از سخنان مهم مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در جمع مدیران مدارس شهرستان ساری بود که با توصیه به کارهای خلاقانه در مدرسه تداوم یافت.


امیری در این بخش از سخنان خود استفاده مدیران از فرصت ها و همنوایی جامعه فرهنگیان برای هدف مشترک را یادآور شد و افزود: برنامه مطلوب در مدرسه آن است که همه مکان ها و زمان ها را فرصت های تربیتی بداند و از تمام ظرفیت های جامعه برای ارائه کارهای نو در جهت تولید محتوای فرهنگی و نهایتا تربیت فرزندان جامعه بهره بگیرد.


وی خاطر نشان کرد: مدرسه یک واحد آموزشی نام داشت و الان یک کانون فرهنگی و به همین منوال معلم یک مسئول در امر آموزش بود که تبدیل به یک شخصیت فرهنگی و تربیتی شد و بدون تردید آغازین زمان تغییر و تحول باور و شناخت نسبت به این تغییرات در عناوینو تفکر در محتوای این واژه ها است .


مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه ارزشمندترین سرمایه هرخانواده یعنی فرزند در اختیار مدرسه است، اذعان کرد: یعنی تمام سرمایه وآینده ملت در دستان مدیر و معلم است که آرزوهای آنان را رقم می زند، پس همه به هوش باشیم که وظیفه ای بس سنگین و دشوار بر دوش داریم که اگر راه را درست بشناسیم و در این مسیر تحول قرار بگیریم پیمودن آن آسان و اگر به وظیفه تاریخی خود آگاه نباشیم و راه را درست تشخیص ندهیم دچار خسران تاریخی خواهیم شد .


پایان پیام/
 

کد خبر 143271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha