آرزوی دیرینه‌ام گردهم آمدن صنوف چاپ کشور زیر یک پرچم است

معاون امور فرهنگی گفت: آرزوی دیرینه من این است که همه صنوف چاپ را زیر یک پرچم بزرگ ببینم، البته این بدان معنی نیست که همه یک نظر داشته باشند بلکه باید شاهد هم‌افزایی و همدلی در صنعت چاپ برای پیشرفت باشیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، بهمن دری، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در دومین یادواره ایثارگران صنعت چاپ حضور پیدا کرده بود در ابتدای سخنانش به شهادت امام موسی کاظم (ع) و چگونگی دستگیری و اسارت ایشان اشاره کرد و این موضوع را به ایثارگران صنعت چاپ کشور و همچنین آزادگان هشت سال دفاع مقدس مرتبط دانست.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به مرحوم عباس قدیریان اشاره و عنوان کرد: یکی از افرادی که با عرصه فرهنگ چاپ، کتاب و کتابت آشنایی بسیار داشت مرحوم قدیریان بود که در دوران ستمشاهی بیش از 15 عنوان کتاب را در چاپخانه‌های تهران به چاپ رساند. مرحوم عباس قدیریان در زمان پهلوی و به نوعی ساواک بیش از 15 مرتبه دستگیر و زندانی شد که امروز این شخصیت آشنا به کتاب و فرهنگ مرحوم شدند.

وی به همدلی اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و صنوف چاپ کشور اشاره و خاطرنشان کرد: همه اتحادیه‌ها و تشکل‌های موجود در کشور اخلاق را و آنچه که اخلاق اسلامی نامیده می‌شود را رعایت کنند. اگر اتحادیه‌ها و صنوف و انجمن‌های مختلفی داریم، آرزوی دیرینه من این است که همه آنها را زیر یک پرچم بزرگ ببینم اما این بدان معنی نیست که همه یک نظر داشته باشند بلکه باید شاهد هم‌افزایی و همدلی در عرصه چاپ کشور برای ترقی و پیشرفت این حوزه داشته باشیم.

درّی پیشنهاد داد: توصیه من این است که همان‌طور که سیاست دفتر چاپ وزارت ارشاد بر هم‌افزایی در این حوزه تأکید دارد بخش خصوصی نیز بر افزایش این هم‌افزایی اقدام کند تا این حوزه تقویت شود. شورای سیاست‌گذاری صنعت چاپ کشور را به همین منظور سال پیش بنیان نهادیم تا در راستای تقویت این عرصه برآییم.

معاون فرهنگی ارشاد استراتژی و راهبرد صنعت چاپ را بر افزایش همدلی استوار دانست و گفت: من هیچ اشکالی در برگزاری دوباره یا سه‌باره همایش‌های راهبردی که در جهت تقویت چاپ کشور است، نمی‌بینم. به نظر من تمامی تشکل‌های خصوصی عضو شورای سیاست‌گذاری چاپ باید با هم دست یاری دهند تا اهمیت و منزلت ارزش چاپ را در نظر مسئولان بشناسانیم.

بهمن دری در بخش دیگری از سخنانش به سهم اندک ایران از صنعت جهانی چاپ اشاره کرد و افزود: ما باید در این عرصه حداقل کشور اول منطقه باشیم اما باید برای مسئولان کشور جا بیندازیم که اگر این مقوله تقویت شود جایگزین بسیاری از هزینه‌های بیهوده خواهد شد.

معاون امور فرهنگی ارشاد اشاره‌ای کوتاه به برخی چاپخانه‌داران متخلف کرد و رهایی آنها را از این مقوله دین و اخلاق اسلامی دانست. وی همچنین از برپایی همایش 200 سالگی صنعت چاپ ایران در 11 شهریور سال جاری با حضور رئیس جمهور خبر داد.

پایان پیام/



 

کد خبر 142632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha