خبرگزاری شبستان: شاید تنها ملجا پاک و تنها کلاس مقدس جلسات آموزش قرآن است که گوشه و کنار شهرمان به چشم میخورد. کلاسهایی قرآن جوانهای بسیاری را از کنار سایر علایق دنیوی جدا میکند و در کنار رحل قرآن مینشاند، کلاسهایی که در میانشان، اخلاق، معنویت و معرفت نسبت به خدای متعال را هدیه میدهند.
عدم شناخت کافی نسبت به جلسات قرآن و لزوم هرچه پررونق برگزار کردن آن باعث شده برخی از مسئولان برگزارکننده آنها بخصوص در مساجد مختلف، عدم همکاری لازم را با برگزاری هرچه سالمتر جلسات آموزش اتخاذ کنند.
وقتی با بسیاری از قاریان و اساتید قرآن کشور صحبت میکنیم، متوجه میشویم که پس از چندین تغییر مکان، جلسه قرآن خود را برگزار کردهاند و هر دفعه به علل مختلف این جلسات تعطیل شدهاند.
یکی از مهمترین علت تعطیلی این جلسات برگزاری آنها توسط اساتید مجرب و بدون دریافت وجه یا اجر مالی است، اساتیدی که ساعتها وقت خود را در کنار قرآن میگذرانند با دریافت کمترین مزد عاشقانه به تربیت قرآنآموزان مشغول هستند.
در این میان برخی از افراد این وقت و سرمایه را ارزان بدست میآورند و به راحتی دست به تعطیلکردن این جلسات میزنند در حالی که اگر متوجه بودند که با پایانیافتن این کلاسها چه لطمههایی به جامعه میخورد و چه استعدادهایی از بین میرود اینطور عمل نمیکردند.
اما در همین راستا دولت جمهوری اسلامی ایران با نظارت وزارت ارشاد اسلامی چندین نشست تخصصی را با اساتید جلسات قرآن برگزار کرد تا بتوان با تزریق بودجه لازم به این جلسات از بروز چنین آسیبهایی پیشگیری کرد ولی نکته بسیار مهم در اجرای این غرق شدن جلسات قرآن در مادیات واهی و به حاشیه رفتن آنها است.
به نظر میرسد حضور کمکهای دولتی به عنوان یک نیروی مکمل در برگزاری هر چه بیشتر جلسات قرآن کاراتر بوده و حضور کمکهای مردمی در کنار کمکهای دولتی کلاسهای سنتی قرآن را رونق بیشتری دهد.
پایان پیام/
نظر شما