برپایی نمایشگاه؛ ایجاد تعامل بین تولید کننده و ابزار تولید

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، از برپایی نهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور و آبزیان از اول تا چهارم تیرماه خبرداد وگفت: برپایی نمایشگاه عامل مهمی در ایجاد تعامل بین تولیدکننده محصول و ابزار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دکترمسعود محمدیان، رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، درجلسه هماهنگی نهایی دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور، آبزیان وصنایع وابسته در تبریز، بر لزوم رویکرد علمی و تخصصی نمایشگاههای بخش کشاورزی و ارتقای جایگاه آن نسبت به سالهای گذشته تاکید کرد.


محمدیان با اشاره به برگزاری این نمایشگاه از اول تا چهارم تیر ماه و از ساعت 16 تا 30/21 در محل نمایشگاه بین المللی تبریز، بر داشتن نگاه همسو و در نظر گرفتن منافع بخش کشاورزی از طرف کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت تاکید کرد.


وی ادامه داد: کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت همچون کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآورده‌های لبنی تخمیری کشور قرار نیست صرفاً کار تحقیقاتی انجام دهند، بایستی با همکاری مدیریت صنایع کشاورزی سازمان با ارائه نقشه راه، در توسعه و تحقق اهداف سازمان جهت رشد فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی اقدامات لازم را به عمل آورد.


رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه افزایش صادرات تولیدات مازاد صنعت دام و طیور سبب رونق اقتصادی و کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی در این بخش می‌‏شود، گفت: تحقق این امر ضمن آن ‌‏که اسباب رونق صادرات رسمی و ارزآوری را به دنبال دارد در نهایت منجر به رونق و توسعه صنعت دام و طیور استان خواهد ‌‏شد.


وی با اشاره به تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر مسئله تولید ملی، برپایی نمایشگاه های تخصصی کشاورزی را بهترین شیوه ایجاد تعامل بین متخصصان تولید ابزار و تولید محصول برشمرد و خاطرنشان کرد: برپایی تخصصی و علمی نمایشگاه عاملی مهم در ایجاد تعامل هرچه بیشتر بین محققان، صنعتگران و تولید کنندگان محصول و ابزار بوده و این امر علاوه بر تأثیر مستقیم در بهبود کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی، تولید دانش و فن آوری را را بهبود بخشیده و شرکت های تولید دانش و فن آوری را هر چه بیشتر به مسایل تولید کشاورزی علاقه مندتر می سازد.

 

دکتر محمدیان اظهار کرد: بستر سازی انجام یافته در بخش کشاورزی برای استفاده هرچه بهتر و بیشتر از فن آوری های جدید برای برون رفت سریع از دامداری سنتی و جایگزینی آن با دامداری صنعتی، مدرن و هدفمند برای تولید بیشتر و بهتر در جهت دستیابی به توسعه پایدار و ورود به بازارهای جهانی است.


وی ابراز امیدواری کرد: امید است اینگونه نمایشگاه ها بتواند، با استقبال خوب بهره برداران، بخشی از اهداف توسعه ایی بخش دام و طیور و آبزیان به ویژه صنایع وابسته به آن را پوشش دهد و از آنجایی که آذربایجان شرقی یکی از مهم ترین استانهای کشور در تولید دام و طیور و محصولات پروتئینی شامل گوشت قرمز و سفید و فرآوری محصولات دامی و لبنی در کشور به شمار می آید، امیدوارم بتوانیم از طریق این نمایشگاه ها از رتبه های دوم و سوم بخش دام و طیور در کشور به جایگاه نخست آن ارتقا پیدا کنیم.

 


پایان پیام/
 

کد خبر 142298

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha