به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مهندس علی اصغر وحیدی، دستیار ارشد استاندار خوزستان، امروز (25 خرداد) در دومین همایش تجلیل از فعالان قرآنی استان خوزستان که در تالار مهتاب اهواز برگزار شد، ضمن تبریک ایام رجب و فرا رسیدن مبعث پیامبر اکرم(ص)، بر بهره مندی از فیوضات این ماه پرخیر و برکت تأکید کرد و گفت: عزت و اقتدار نهضت و نظام ما که طی 34 سال از آغاز پیروزی آن می گذرد و توانسته در عرصه داخلی و جهانی مطرح شود به خاطر بازگشت این کشور و ملت به اسلام ناب محمدی است.
وی با بیان اینکه انقلاب ما الگویی میان کشورهای اسلامی ایجاد کرده است، افزود: دوست و دشمن می داند نقش جمهوری اسلامی ایران در بیداری اسلامی انکارناپذیر است از این رو نظام ما مورد توجه و عنایت ملت های مسلمان قرار گرفته و جهان اسلام می خواهد اسلام از منظر نظام ما را ببینند و این را دریافت کرده ایم.
وی اذعان داشت: جهان اسلام می گوید که اگر می خواهیم همچون ملت ایران بدرخشیم و اقتدار و عظمت بیابیم باید راه این ملت را بپیماییم، از این رو وظیفه و رسالت ما یک رسالت جهانی است و آن شناساندن اسلام حقیقی به جهان اسلام می باشد و آن چه را که ما رمز موفقیت مان می دانیم را به جهان اسلام بشناسانیم.
دستیار ارشد استاندار خوزستان، با بیان اینکه قرآن کتاب آسمانی مسلمانان در تمام دنیاست، اضافه کرد: مسلمانان و دنیای اسلام می خواهد بدانند که نگرش قرآن از منظر نظام اسلامی ایران چیست؟ باید گفت رمز موفقیت ما و آنچه ما به آن اعتقاد داریم نگاه به قرآن در نگاه اهل بیت(ع) است که همان قرآن و عترت می باشد.
وی با اشاره به موازی کاری در فعالیت های قرآنی، تصریح کرد: مشکلی که در کشور با آن مواجهیم این است که انسجام و هماهنگی بین مجموعه هایی که در راستای امور قرآنی فعالیت می کنند، ضعیف است و این امر منجر به موازی کاری هایی می شود که باید در شورای عالی قرآنی استان، انسجام بخشی و هماهنگی میان مجموعه ها و بخش های مختلف ایجاد کنیم تا شاهد فعالیت های قرآنی با هدف گذاری و اثربخشی بهتری باشیم.
وی بر ضرورت توجه هرچه بیشتر مسئول مرکز توسعه، هماهنگی و ترویج فعالیت های قرآنی کشور نسبت به این استان تأکید کرد و یادآور شد: باید همواره برای این استان یک باب خاص را باز کنید زیرا اولاً این استان بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری دروازه ورود تشیع است و از طرف دیگر پیشینه و سابقه فرهنگی غنی اسلام و داشتن اندیشمندان بزرگ در این استان وصف ناپذیر و گسترده می باشد و از ناحیه دیگر با داشتن جمعیت علاقه مندان به فعالیت های قرآنی باید توجه و عنایت بیشتری به این استان شود.
در ادامه، حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با ارائه گزارشی از فعالیت های قرآنی این اداره کل و اینکه نماینده ولی فقیه در استان یکی از فعالان عرصه دینی و معنویت است و اهتمام جدی به فعالیت های قرآنی دارد، عنوان کرد: بیت آیت الله موسوی جزایری به پایگاه فعالان فرهنگی تبدیل شده و مرکز ثقل برای پاسخگویی به شبهات مبانی اعتقادی و مایه خیر و برکت است.
وی با بیان اینکه استاندار خوزستان در راه اندازی شورای عالی قرآنی در استان حمایت جدی کرده و در پیگیری و چگونگی فعالیت ها مسئولیت پذیر است، به نهضت حفظ قرآن در کشور اشاره کرد و توضیح داد: ما باید خواست مقام معظم رهبری را که رهبر قرآنی جهان اسلام است، عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به اینکه به ازای هر 10 هزار نفر باید یک مؤسسه در کشور راه اندازی شود، بیان کرد: خوزستان با جمعیتی بالغ بر 5/4 میلیون نفر باید 450 مؤسسه قرآنی داشته باشد که با حضور حوزه های علمیه، مؤسسات دینی و فرهنگی، دانشگاه ها، هیئات مذهبی، خیران، فعالان و مروجان قرآن باید این سفره مقدس را توسعه دهیم و بتوانیم امسال 450 مؤسسه را تا پایان سال 91 در استان ایجاد کنیم.
لازم به ذکر است، در پایان این همایش از مربیان، فعالان، کارشناسان و رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی برتر با اهدای لوح تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما