به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سعید فیوضی، فرماندار شادگان، در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 90 هزار نفر جمعیت روستایی و 50 هزار نفر جمعیت شهری است، گفت: این مطقه دارای پتانسیل و ظرفیت های بسیاری در بخش کشاورزی و گردشگری است.
وی با ارائه آمار 37 درصدی بیکاری در شادگان، کم برخورداری شهرستان از یکسری امکانات و ظرفیت های شغلی را عامل اصلی بیکاری در این منطقه دانست و افزود: طی یکسال اخیر اقدامات مختلفی در زمینه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و اشتغالزایی انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: یکی از کارهایی که در زمینه اشتغالزایی صورت گرفته، توجه به شرکت ها و کارخانجات و احداث کارخانه فولاد شادگان است که 50 درصد پیشرفت داشته ولی علی رغم پیگیری های انجام شده، به دلیل کمبود نقدینگی روند کار با مشکلاتی مواجه شده است.
فرماندار شادگان، خاطر نشان کرد: سال گذشته 700 نفر در بخش فولاد مشغول به کار بودند ولی امسال یک مقدار کار تعطیل شده و در حال حاضر در این پروژه 250 نفر شاغل هستند و با مابقی شاغلان تسویه حساب شده است.
وی اذعان داشت: این پروژه جزو پروژه های مهر ماندگار است و طبعاً نگاه کشوری و ملی بر آن حاکم است ا حتمال می رود طبق سیاست ها و برنامه ریزی های انجام شده بتوانیم در راستای اشتغالزایی در استان و استفاده از افراد بومی در این منطقه گام های مؤثری برداشته شود.
وی بندر تجاری شادگان که تاکنون 97 درصد کار پیشرفت داشته و ایجاد گمرک و بندر صیادی که کلنگ آن زده شده و 20 درصد آن انجام گرفته را از دیگر اقدامات در راستای اشتغال زایی و پیشرفت شهرستان طی یک سال اخیر عنوان کرد.
فیوضی، با اشاره به طرح 4 بانده کردن جاده شادگان به دارخوین به طول 25 کیلومتر که عملیات بهسازی و خاکریزی در 5 کیلومتر آن صورت گرفته، ادامه داد: همچنین جاده شادگان به سربندر به طول 22 کیلومتر در حال احداث است که 10 کیلومتر کار انجام شده است.
وی در خصوص طرح گردشگری تالاب شادگان، فاضلاب و آب شهری و طرح الغدیر سخنانی ایراد کرد و با بیان اینکه 100 درصد شهر و 70 درصد روستاهای شادگان دارای گاز هستند، اضافه کرد: در بخش بهداشت بازسازی کامل بخش دیالیز بیمارستان شهید معرفی زاده را داشتیم همچنین امسال 800 میلیون تومان برای احداث اورژانس شادگان در نظر گرفتیم که کلید خورده و در کمتر از یکسال به بهره برداری می رسد.
فرماندار شادگان، با بیان اینکه در راستای تعامل و همدلی نشست هایی را با عشایر و شیوخ منطقه برگزار کردیم، تأکید کرد: شهرستان شادگان به شهر حسینیه ها معروف است و این نشان دهنده ارادت مردم این شهرستان به ائمه اطهار(ع) بوده و در بخش عفاف و حجاب الگویی برتر می باشد و با تأسیس ادراه تبلیغات اسلامی در راستای افزایش هنجارها و کاهش ناهنجاری ها گام های مؤثری برداشته شد.
وی بیان کرد: شادگان با داشتن 50 هزار هکتار زمین قابل کشت و بیش از دو میلیون و 500 هزار نخل و 34 کارگاه بسته بندی خرما، جزو شهرستانهای مهم اقتصادی است و با توجه به اینکه امسال با نام "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامگذاری شده، میتوان در زمینه توسعه بخش کشاورزی فعالیتهای خوبی انجام داد و با احیای نخیلات و لایروبی رودخانهها و اعطای تسهیلات مالی، زمینه رشد کشاورزی را در منطقه فراهم کرد.
وی با بیان اینکه تالاب شادگان به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری شادگان در سال گذشته با مشارکت بخش خصوصی فعال، موفق به جذب 70 هزار نفر بازدید کننده شد، اظهار کرد: این تالاب از ظرفیت اشتغالزایی و گردشگری خوبی برخوردار است و تجربه نشان داده که بخش خصوصی میتواند در زمینه استفاده از ظرفیتهای گردشگری بهتر عمل کند.
فیوضی، توضیح داد: متأسفانه پروژه ایستگاه گردشگری محیط زیست در محوطه تالاب شادگان نامناسب بوده و سازمان میراث فرهنگی نیز 20 غرفه در این محدوده ایجاد کرده، ولی این غرفهها نیز رها شدهاند؛ این در حالی است که میتوان این غرفهها را به افراد بومی واگذار کرد.
پایان پیام/
نظر شما