توجه به نکات ضعف و قوت یک مجموعه؛ بستری برای بهبود کیفیت

رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر زنجان با تاکید بر ایجاد بستر نقد در سازمان ها گفت: توجه به نکات ضعف و قوت یک مجموعه بستری برای بهبود کیفیت است.

فرشید جعفری، رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به اینکه نقد یعنی توجه به ویژگی‌های مثبت و منفی در کنار هم به خبرنگار شبستان گفت: نقد دائمی و ذکر نکات منفی یک مجموعه چیزی جز غرض‌ورزی نخواهد بود و نتیجه‌ای جز تخریب نخواهد داشت.


وی با تاکید بر اینکه باید بسترهای نقد در جامعه فراهم شود، افزود: برای بهبود کیفیت یک مجموعه باید نکات ضعف و قوت در کنار هم مورد توجه و بررسی قرار بگیرد و بر اساس آن پیشنهادات و راه‌کارهای لازم و حتی دلیل ضعف ذکر شود.


جعفری ادامه داد: برای نقد سازنده باید بستر آماده باشد که از مهم ترین این عوامل تساهل است.


این مقام مسئول با اشاره به ابلاغ تشکیل و راه‎اندازی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی گفت: این ابلاغ اسفندماه سال 90 صورت گرفته است.

 

وی هدف از تشکیل این مرکز را دیده‎بانی و فیلتر اقدامات صورت گرفته در سطح شهر توسط شورای اسلامی عنوان کرد که با نهادینه شدن این مجموعه می‎توان از عملکرد شورا نتایج بهتری را به دست آورد.


جعفری افزود: همچنین اجرای طرح‎های کوچکی که در قالب نظام پیشنهادی از سوی شهروندان ارائه می‌شوند در کنار آن نیز از طرح‎های دانشجویی که با عناوین مرتبط با شهرسازی باشند حمایت خواهند شد.

 

رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر زنجان افزود: عمده اقدامات این مرکز شامل انجام برخی طرح‎های بنیادین با توجه به بودجه‌های تخصیص یافته در جهت عمران شهری خواهد بود.

 


پایان پیام/
 

کد خبر 141532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha