گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان از سال 82 با فعال شدن ستاد شهرستان رفسنجان کار خود را آغاز کرد و در طول 9 سال فعالیت، اقدامات گسترده ای در راستای خدمت به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت انجام داده است.
تشکیل نخستین ستاد استان کرمان به عنوان ستاد مرمت و بازسازی حرم های مطهر عتبات عالیات در سطح کشور در سال 82 در شهرستان رفسنجان شکل گرفت و پس از آن در 28 خرداد همان سال 8 نفر از مهندسین، معدن داران و مسئولان ستاد را به نجف اشرف، کربلای معلی و کاظمین و سامرا اعزام کرد.
کار ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان رفسنجان در کربلا و نجف پس از جلسه با ستاد پشتیبانی مردم عراق در 16 تیر 82 آغاز شد و در ادامه جلساتی نیز با بانیان خیر به منظور هماهنگی لازم جهت کمک های نقدی و جنسی، تهیه و مصالح مورد نیاز جهت شروع به کار در نجف اشرف و کربلای معلی برگزار شد.
در طول مدت فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات تا کنون مقدار 19 کیلوگرم طلا توسط مردم مؤمن استان کرمان برای بازسازی بخش های مختلف حرم های شریف ائمه اهدا شده است که تنها 10 کیلوگرم ان در سال 85 برای استفاده در ایوان نجف جمع اوری شده است.
تعویض و سنگ کاری محل شهادت حضرت علی اصغر با هزینه 50 میلیون ریال و نیز زیرسازی و تعویض سنگ کف و گل های کف داخل حرم مطهر سیدالشهداء از جمله اقدامات ستاد رفسنجان است.
سنگ کاران کرمانی در حرم امام حسین(ع)
تهیه و تأمین سنگ مرمر ورودی های حرم مطهر امام علی(ع) و ایوان نجف به مبلغ 500 میلیون ریال و تأمین سنگ کف ایوان نجف به مبلغ یک میلیارد ریال (بانی حاج علی باقری) از دیگر اقدامات ستاد است.
هماهنگی و تهیه سنگ مرمر جهت دیوارهای دور ضریح حرم مطهر حضرت ابالفضل (جمعاً با ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمان)به مبلغ چهار میلیارد ریال (بانی حاج حسین بداک) نیز به عنوان اقدام مهم دیگری قابل ذکر است.
ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان رفسنجان همچنین برای طلاکاری گنبد امام جواد(ع)و خرید 20 تن مس برای طلاکاری گنبد مطهر امامین کاظمین و عسکریین به مبلغ یک میلیارد و 460 میلیون ریال اقدام کرده است.
اقدامات دیگری نیز از سوی این ستاد در حرم مطهر حضرت مسلم، حرم مطهر حضرت زینب و حضرت سکینه در دمشق، حرم مطهر حضرت قاسم بردار امام رضا در شهر حله و حرم مطهر حضرت رقیه انجام شده است.
حرم مطهر حضرت مسلم
ستادبازسازی عتبات عالیات شهرستان رفسنجان، همچنین تاکنون بالغ بر یک هزار طرح مهندس، سنگ کار، نقاش، جوشکار، بنا، آشپز و... را به دفعات مختلف که همگی به مدت یک ماه افتخاری خدمت کرده اند را به این اماکن مقدسه اعزام کرده است.
همچنین این ستاد با راه اندازی دفاتر ستادهای فرعی بازسازی عتبات عالیات در مراکز و بخش های شهرستان رفسنجان و نقاط پرجمعیت و روستاهای بزرگ به تعداد 20 دفتر با تعیین اعضای ان اقدام کرده است.
ستادبازسازی عتبات عالیات شهرستان رفسنجان به پاس اقدامات وسیع و خالصانه خود در این زمینه موفق شد تا در سال های 86 و 87 به عنوان ستاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شود.
گفتنی است، آباد نمودن قبور شریف ائمه اطهار(ع) به اندازه ای اهمیت دارد که پیامبر(ص) در خطاب به امام علی(ع)فرمود: ای اباالحسن! خداوند قبر تو و فرزندانت را قطعه ای از قطعه ها و عرصه های بهشت قرار داده است و دل های برگزیدگان خلقش و بندگانش را مشتاق زیارت شما قرارداده است.
آنها ذلت و خواری و اذیت را در راه زیارت شما تحمل می کنند و قبر های شما را برای تقرب به خدا و دوستی رسول خدا(ص) آباد می کنند و پی در پی قبور شما را زیارت می کنند. یا علی(ع)! فردای قیامت، شفاعت خاص من شامل اینها است و اینها وارد برحوض می شوند و زیارت کنندگان من خواهند بود.
یا علی! هرکس قبرهای شما را آباد کند و با آنها مانوس باشد مانند کسی است که به حضرت سلیمان(ع) در ساختن بیت المقدس کمک کرده است و هر کس قبور شما را زیارت کند ثوابش معادل حج واجب و هفتاد حج دیگر پس از آن است و وقتی بر می گردد از گناهانش بیرون می رود مانند کسی که از مادر متولد شده است. پس دوستان و دوستدارانت را به نعمت هایی که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و به ذهن هیچ انسانی خطور نکرده بشارت ده....( بحارالأنوار 97 120 باب 2- ثواب تعمیر قبور النبی و الأئمه )
پایان پیام/
نظر شما