هادی حسین زاده، رییس اداره فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران امروز(23خرداد)با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: کانونهای فرهنگی - تربیتی امداد با هدف تعمیق باورهای دینی و اعتقادی جوانان و نوجوانان، ترویج فرهنگ کار وتلاش، تقویت عزت نفس، خود باوری و ارتقاءمشارکتهای اجتماعی، تقویت روحیه نشاط و تقویت بصیرت دینی برای مقابله با آسیبهای فرهنگی در سطح استان تشکیل می شود.
وی، غنی سازی بهینه اوقات فراغت را شاخصی مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی و استحکام ساختار تربیتی جامعه دانست و بیان کرد: بهرهبرداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیتها و توسعه فکری رهنمون میکند.
این مسئول تصریح کرد: اوقات فراغت بستری مناسب برای جذب حداکثری نوجوانان و جوانان به کانونهای فرهنگی - تربیتی کمیته امداد است که این امر با برنامهریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیتها، تنوع بخشی به فعالیتها و برنامهها و نیز اهتمام نسبت به اجرای فعالیتهای شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزههای دینی محقق میشود .
حسین زاده، توسعه فرهنگ دینی را محور برنامه های اوقات فراغت کمیته امداد مازندران دانست و اظهارکرد: سه هزار و 600 نفر از دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی تحت حمایت امداد مازندران از برنامه های فرهنگی - تربیتی این مراکز بهره مند می شوند.
وی عناوین برنامه های کانون های فرهنگی- تربیتی را برگزاری کلاسهای آموزشی با مباحث دینی- اعتقادی- اخلاقی، آموزش مهارتهای زندگی، آموزش قرآن و مفاهیم قرآنی، کارگاه های مهارت آموزی، برگزاری مسابقات کتابخوانی و جشنواره های مختلف قرآنی، علمی - هنری و ورزشی ذکر کرد.
رییس اداره فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران خاطرنشان کرد: تمامی کانون های فرهنگی - تربیتی امداد در سطح استان در هفته اول تیر ماه سال جاری فعالیت خود را آغاز می کنند.
گفتنی است، در سال گذشته تعداد سه هزار نفر از دانش آموزان وخانواده های آنان با اعتباری بالغ بر 750 میلیون ریال از برنامه های فرهنگی تربیتی کانونها بهره مند شدند.
پایان پیام/
نظر شما