علی الهیاری، مدیر کل کمیته امداد استان فارس با اشاره به اقدامات انجام شده در این اداره کل برای بازگرداندن افراد تحت پوشش کمیته امداد به کار و اشتغال، به خبرنگار شبستان گفت: در این راستا در سه بخش، تسهیلات خوبی پیش بینی شده است که در بخش اشتغالزایی تا سقف 10میلیون تومان، بخش مشاغل خانگی تا سقف پنج میلیون تومان و بخش کارانگیزی تا سقف 2میلیون تومان تسهیلات در اختیار افراد تحت پوشش قرار می دهیم.
وی تصریح کرد: برای افرادی که فاقد مهارت هستند دوره های آموزشی مهارت های شغلی ایجاد می کنیم تا مددجویان بتوانند به راحتی از تسهیلات فوق استفاده کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: در سال گذشته مبلغ 117میلیارد تومان تسهیلات اشتغال را جذب کردیم و توانستیم برای 24هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کنیم.
بحث بیمه در کمیته امداد فارس
الهیاری با بیان اینکه با سازماندهی صحیح بیمه ای دیگر افراد نیازی به سازمان های حمایتی ندارند، یادآور شد: اگر بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که همه افراد تحت پوشش بتوانند از مزایای بیمه های تامین اجتماعی و بیمه صندوق عشایر روستاییان استفاده کنند قطعا این افراد از کار افتاده و یا سرپرست خانوار با سازماندهی صحیح نیازی به خدمات سازمان های حمایتی مانند کمیته امداد را نخواهند داشت و افراد با عزت بیشتری از خدمات بیمه ای برخوردار خواهند شد و به زندگی خود ادامه می دهند.
مدیر کل کمیته امداد فارس به اقدامات بیمه ای انجام شده در دولت های نهم و دهم اشاره کرد و افزود: در دولت نهم و دهم اقدامات خوبی در جهت توسعه بیمه های اجتماعی فراهم شده است که از این محل تاکنون هفت هزار و 500 زن سرپرست خانوار در استان فارس از مزایای بیمه های اجتماعی بهره مند شدند.
وی خاطرنشان کرد: هشت هزار نفر نیز از مزایای بیمه های اشتغال و 13هزار خانوار هم در روستاها از مزایای بیمه صندوق عشایر روستاییان بهره می برند.
الهیاری به شرایط پرداخت بیمه صندوق عشایر روستاییان اشاره کرد و اظهار داشت: مردان زیر 55 سال و زنان زیر 50 سال می توانند از این خدمات دهی بیمه ای استفاده کنند و کسانی که تحت پوشش کمیته هستند، کمیته امداد سهم بیمه ایشان را پرداخت می کند.
مهاجرت به شهرها
مدیر کل کمیته امداد فارس با بیان اینکه همه کسانی که از روستا به شهر مراجعت می کنند نمی توانند از خدمات ما استفاده کنند، خاطر نشان کرد: به دلیل هزینه های بالای زندگی در شهرها که مسلما مسائل و مشکلات زیادی برای خانواده ها به وجود می آورد و ایجاد فرصت های شغلی که می توان در روستاها فراهم کرد با مهاجرت افراد تحت پوشش مخالفت می شود و به آنان خدماتی ارائه نمی شود.
وی یادآور شد: افرادی که شرایط خاص دارند و باید در مرکز تحت درمان قرار بگیرند می توانند به صورت موقت تا پایان درمان در شهر بمانند و از خدمات استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما