به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز، پیش از ظهر امروز(21 خرداد) در آیین بازگشایی کتابخانه عمومی شهید بهشتی اهواز، گفت: وجود کتابخانه ها موجب ارتقای فرهنگ عمومی می شود و در بسیاری از شهرهایی که وضعیت فرهنگی بهتری دارند به خاطر داشتن کتابخانه های بیشتر آن است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ثقل جمعیت اهواز در محلات حاشیه و محروم همچون ملاشیه، علوی و... است باید منویات رهبری را در ارتقای امکانات در این مناطق جامه عمل بپوشانیم و از این رو کتابخانه ها و قرائت خانه هایی را برای محلات مستضعف و فقیرنشین در نظر بگیریم.
آیت الله موسوی جزایری، با بیان اینکه باید کتابخانه ها در این مناطق احداث تا از فضای مناسب آن استفاده بهینه شود، افزود: در گذشته بزرگانی بودند که زحمات فراوانی برای تألیف و نوشتن کتاب کشیده اند، این بزرگان با تحمل زحمات و مرارات ها توانسته اند کتاب، این امانت الهی، را به نسل امروز ما منتقل کنند و این وظیفه را انجام دادند.
وی بر ضرورت کمک مردم به دولت جهت احداث کتابخانه در مناطق محروم تأکید کرد و یادآور شد: یکی از چیزهایی که می تواند جایگاه علمی اهواز را در صفوف اول قرار داد، همین کتابخانه های عمومی است، بزرگانی همچون حاج سید حسن منجم از شوشتر علاوه بر درس فقه، دارای کرسی نجوم بوده و در طب و ریاضیات نیز تخصص ویژه ای داشته و در تقویم وی هند و عراق بهره ها بردند.
در ادامه، لفته منصوری، مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی خوزستان، گزارشی از عملکرد این نهاد ارائه داد و عنوان کرد: کتابخانه شهید بهشتی اهواز واقع در بزرگراه آیت الله بهبهانی، پارک 7 تیر، خیابان مهدوی، در سال 1372 تأسیس و در سال های 90-89 بازسازی شد.
وی اذعان داشت: این کتابخانه با زیربنای 550 متر مساحت، دارای بخش های مختلفی همچون سالن مطالعه، کودک، مرجع، ایستگاه مطالعه، کتب کمک درسی، تازه های کتاب، خدماتی و فهرست نویسی با 11 هزار و 800 عنوان و 15 هزار نسخه است که با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد ریال احداث شد.
پایان پیام/
نظر شما