به گزارش خبرگزاری شبستان، حمیدرضا پگاه درباره اهمیت حضور ستارههای سینما در فروش یک فیلم گفت: سینما برای ایجاد کشش و جذابیت همواره به ستاره و ستارهسازی احتیاج داشته است. مردم و مخاطبان هستند که ستاره سینما را انتخاب میکنند و این قضیه ارتباط زیادی به بازار عرضه و تقاضای سینما دارد، ستاره شدن هیچ فرمول و قاعده خاصی ندارد، جوایز بازیگری، تبلیغات و... تأثیری در ستاره شدن یک بازیگر ندارند و این مخاطبان هستند که تشخیص میدهند و انتخاب میکنند، ستاره کسی است که مردم به خاطر او به سینما بروند.
وی افزود: یک فیلم به دلیل موفقیت در بخشهای مختلف، پرفروش میشود. البته استثناهایی وجود دارد که به واسطه ترفندهای مختلف تبلیغاتی به فروش قابل توجه میرسند.
بازیگر فیلم سینمایی «شبانه روز» ادامه داد: شرایط و روند تولیدات سینمایی در ستاره سازی تأثیر دارد، به صورتی که وقتی بیشتر تولیدات سالیانه آثار کمدی باشد، مخاطب ناگزیر به سمت کمدی سوق پیدا میکند و بازیگر کمدی ستاره آن دوره می شود و این شرایط متغیر است. اما فیلمهای عامه پسند که به زندگی مردم نزدیکترند اغلب برای بازیگر شهرت و محبوبیت بیشتری میآورند.
بنا بر گزارش سوره سینما، بازیگر فیلم سینمایی «برخورد خیلی نزدیک» افزود: یک بازیگر در حدی میتواند در محبوبیت و شهرت خود دخیل باشد که از بین پیشنهادها گزینش درستی انجام دهد، اما عوامل زیاد دیگری مؤثرند که از عهده بازیگر خارج است. پس پیشنهادها با توجه به تعدادشان دست بازیگر را باز میگذارند اما در نهایت بازیگر انتخاب شونده است و روند زندگی هنری او طی همین انتخابها مشخص میشود.
حمیدرضا پگاه گفت: مجموعه ای از شرایط اعم از نحوه انتخاب، آثار تولیدی، کیفیت اجرای بازیگر، شرایط کلی سینما، شرایط اجتماعی و... در محبوبیت و شهرت یک بازیگر تأثیرگذارند، در این بین تقدیر و قسمت هم اثر دارد که وقتی مخاطبان یک بازیگر را به عنوان ستاره انتخاب میکنند و به خاطرش به سینما میروند بیشک وقتی در آن اثر تنها تکیه بر ستاره شود و فیلم به لحاظ محتوایی و ساختاری کیفیت قابل قبول نداشته باشد، آن ستاره نمیتواند تضمینی برای فروش باشد.
پایان پیام/
نظر شما