به گزارش خبرگزاری شبستان،«بهرام عظیمی» فیلمساز و انیماتور سینما که با انیمیشن «ماسوله» در جشنواره بیست و هشتم حاضر بود با اشاره به جایگاه خوب جشنواره فیلم کوتاه در بین فیلمسازان، بیان کرد: جشنواره فیلم کوتاه تهران در حقیقت مهم ترین جشنواره سینمایی کشور است که بعد از جشنواره فیلم فجر، برگزار می شود و چون مختص به فیلم کوتاه است و قدمت زیادی به لحاظ دوره های برگزاری دارد و به معنای واقعی، مفهوم جشنواره بین المللی را در بر دارد، تا جایی که دیده ام تمام فیلمسازان این عرصه، دوست دارند که آثارشان را در این جشنواره شرکت دهند، بنابراین جایگاه خوبی بین فیلمسازان دارد که این موضوع اتفاق خوبی برای فیلم کوتاه محسوب می شود.
کارگردان «مهرا»: جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، مستقل ترین و با قدمت ترین جشنواره حوزه فیلم کوتاه است
فیلمساز برگزیده بیست و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران گفت: جشنواره فیلم فجر در حد و اندازه فیلم کوتاه نبود، فیلم کوتاه در حال حاضر برای خودش حرفی برای گفتن دارد و دارای اصالت و ریشه شده است.
حسن نقاشی سازنده فیلم مستند "وایو" و برنده " بهترین فیلمنامه فیلم بخش چشم انداز سرزمین زیبای ما اظهار داشت: بنده به عنوان فیلمساز ادعا می کنم که بچه سینمای جوان هستم. دورانی که فیلمسازی را آغاز کردم از انجمن سینمای جوانان ایران بوده و داشته های عملی خود را از آنجا دارم.
واقعیت این است که انجمن کارکردهای خود را از آغاز فعالیت حفظ کرده است.در طول چند دهه افرادی که به جایی رسیدند و سینمای دارای سبک دارند از دفاتر انجمن بیرون آمدند و سینما را نمی توان بدون سینمای جوان نگاه کنیم. انجمن سینمای جوان وظیفه دانشگاه را در آموزش های عملی انجام داده و می دهد .
حسن نقاشی که در جشنواره بیست و هشتم با مستند "مهرا" شرکت داشت، به مشکل چند ساله عدم نمایش فیلم کوتاه اشاره کرد و گفت: این مشکل چندساله فیلم کوتاه است که حل نشده است.حقیقت این است که تا مسولین چند ارگان با کمک یکدیگر ستاد نمایش فیلم کوتاه تشکیل ندهند و برنامه ریزی اساسی نکنند و سینمای مستقل در پایتخت به فیلم کوتاه اختصاص نیابد این مشکل همچنان ادامه خواهد داشت.
رجبی فروتن: باید مرزی را برای تفکیک سینما و فیلم کوتاه قائل شویم
مدیر کل اداره همکاریهای سمعی و بصری و شبکه نمایش خانگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر جشنوارههای فیلم کوتاه به اندازه جشنوارههای سینمایی برد ندارد، ناشی از روابط و مناسبات اقتصادی حاکم بر آن است که در عرصه فیلم کوتاه و مستند به آن اندازه، شاهد رونق اقتصادی برای دادوستد و فروش فیلمهای کوتاه نیستیم و به نظر میآید باید مرزی را برای تفکیک این دو رسانه قائل شویم.
سعید رجبی فروتن در گفتوگو با خبرنگار ستاد خبری فیلم کوتاه درباره ارزیابی جایگاه فیلم کوتاه در سینمای ایران گفت: فیلم کوتاه را نقطه شروع و عزیمتی برای سینماگرانی میدانم که جوهره خلاقیت و ترجمان تصویری را خداوند در وجودشان به ودیعه گذاشته است. به اعتقاد من، فیلم کوتاه به معنی واقعی کلمه میتواند در ذهن بسیاری از مخاطبان و بینندگان، تصویری روشن و واقعبینانه را از سینما به نمایش بگذارد و پل ارتباطی بین فیلمساز، سینماگر و همه علاقهمندانی که دل در گروی سینما و جذابیتها و ظرفیتهای رسانهای آن دارند، باشد.
بر اساس روابط عمومی جشنواره فیلم کوتاه ،رجبیفروتن به استقبال پرشورازجشنواره فیلم کوتاه اشاره کرد و افزود: به نظر من استقبال پر شوری که از فیلم کوتاه تهران هر سال صورت میگیرد و شاهد و ناظر خیل جمعیت در سالنهای مختلف جشنواره هستیم و همچنین در سال گذشته هم شاهد نمایش فیلمهای کوتاه اعم از داستانی و مستند در یکی از سینماهای تهران بودیم، به مرور و با مداومت سیاستهایی که دوستانمان در انجمن سینمای جوان اتخاذ کردند، بتوانیم جایگاه بایسته و شایستهای را برای فیلم کوتاه احراز کنیم.
به گزارش ستاد خبری جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران توسط "انجمن سینمای جوانان ایران" از 10 الی 16 مهرماه در تهران برگزار خواهد شد.
علاقه مندان تا 10 تیر ماه فرصت دارند تا از طریق سایت انجمن به نشانی www.iycs.ir و یا www.cinemajavanan.irنسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
پایان پیام/
نظر شما