به گزارش خبرگزاری شبستان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ضمن بیان این مطلب گفت: یکی از اقدامات پیشگیرانه موثر در خصوص بیماری تب کریمه کنگو، نگهداری 24 تا 48 ساعته گوشت تازه در یخچال قبل از مصرف است.
دکتر بابک عشرتی افزود: تب کریمه کنگو بیماری خون ریزی دهنده، خطرناک و کشنده است و با توجه به مشاهده مواردی از این بیماری در استان های مختلف، انجام توصیه های بهداشتی و مراقبتی در جلوگیری از اشاعه آن ضروری است.
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی اظهار کرد: تب کریمه کنگو از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که این بیماری در نشخوارکنندگان شیوع پیدا کرده و بدون هیچ علایمی از طریق مصرف گوشت تازه به انسان منتقل می شود.
وی افزود: تب ویروسی کریمه کنگو که از طریق گزش کنه و یا ترشحات خونی آلوده قابل انتقال است در صورت واردشدن به بدن انسان منجر به مرگ می شود.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر عشرتی عنوان کرد: این بیماری به شدت مسری و واگیردار است و شاغلان حوزه دامپروری، کارکنان بهداشتی و درمانی در تماس با افراد بیمار، بیشتر در معرض مخاطرات و آسیب احتمالی آن قرار دارند.
وی توصیه کرد: مردم باید از گوشت های تایید شده توسط دامپزشکی استفاده کنند و قطعه قطعه کردن گوشت تازه پس از یک شبانه روز نگهداری در یخچال بهتر است با دستکش، ماسک و عینک انجام شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از مردم خواست تا توصیه های بهداشتی پیشگیرانه در مورد بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما