به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در جلسه ستاد اوقات فراغت آسمانی ها که دقایقی پیش در محل دفتر وی تشکیل شد، بر ضرورت ایجاد مدیریت خودگردان در مساجد تأکید کرد و آن را باعث ایجاد تحولی بزرگ در مساجد خواند.
حجت الاسلام مهدی رضائی با اشاره به اینکه در سال گذشته 200 پایگاه اوقات فراغت در کانون های مساجد توانسته است 20 هزار جوان را در این مسئله تحت پوشش قرار داهد، اعلام کرد: امسال در صدد هستیم تا این تعداد را به 300 پایگاه افزایش دهیم.
وی توجه به شعار سال و مطالبات امام خامنه ای را جهت گیری اصلی برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد در سال جاری خواند و در این زمینه با اشاره به سال تولید ملی، تلاش برای ایجاد بستری که در نهایت کانون های مساجد بتوانند تولیدات فرهنگی-پژوهشی، علمی-پژوهشی، هنری و فضای مجازی را ارائه دهند، به عنوان یک اصل مطرح کرد.
جانشین رئیس ستاد اوقات فراغت کانون های مساجد استان کرمان، هدایت برنامه های اوقات فراغت به سمت رویکرد حفظ قران کریم با هدف تحقق فرمایش امام خامنه ای مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قزآن کریم را از دیگر اولویت های این ستاد نام برد.
وی با بیان اینکه توجه به موضوع کتابخوانی و دنبال کردن این مهم به عنوان برنامه کلیدی در برنامه های اوقات فراغت از دیگر اولویت ها ستاد اوقات فراغت است؛ آن را نیز در راستای توجه به مطالبات امام خامنه ای و دغدغه ایشان در حوزه کتابخوانی و مطالعه دانست.
حجت السلام رضائی با بیان اینکه علاوه بر این، برنامه های آموزشی همیشگی نیز در اوقات فراغت دنبال می شود، افزود: متأسفانه زیرساخت های لازم برای آموزش مدون و اصولی در مساجد فراهم نیست و باید برای ایجاد این زیرساخت از پتانسیل خود کانون های مساجد استفاده کرد.
وی پرداختن به مهارت های فنی و حرفه ای توسط کانون های مساجد در قالب برنامه های اوقات فراغت و نیز ضرورت تفریحات سالم را یادآور شد و گفت: متأسفانه زیرساخت های تفریحی هم در کانون های مساجد فراهم نیست زیرا چنانچه کانونی دارای اردوگاه یا فضای تفریحی مناسبی باشد بهتر می توان این مقوله را ساماندهی کرد که به نظر می رسد در این زمینه هم باید از ظرفیت کانون ها برای ایجاد این فضاها استفاده کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان بیان داشت: در کنار همه مباحث ذکر شده ما مقوله های مهمتری چون محور بودن نماز جماعت، پرداختن به آموزش های اعتقادی، احکام و اخلاق به عنوان یک ضرورت دینی و اجتماعی را مد نظر داریم.
پایان پیام/
نظر شما