به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، نادر سقاء، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل شامگاه گذشته ( 19 خرداد) در گردهمایی فعالان فرهنگی و افتتاحیه طرح غنی سازی اوقات فراغت جوانان در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اظهار داشت: مسجد کارکردهای مختلفی در دوره قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشته و انقلاب اسلامی ایران نیز نشات گرفته از مسجد است.
سقا 18 اسفند سال 1371 سالروز تشکیل دبیرخانه کانون های مساجد را یادآور شد و افزود: در سال 72 اردبیل با 5 کانون فرهنگی هنری کار خود را شروع کرده و این در حالی است که به لطف خدا اکنون دارای 260 کانون فرهنگی هنری است.
وی با بیان این مطلب که 63 درصد این کانون ها در مناطق روستایی و 37 درصد در مناطق شهری است، تصریح کرد: بیشترین تعداد کانون فرهنگی هنری را در شهرستان اردبیل و کمترین تعداد را در شهرستان سرعین شاهد هستیم و برآنیم تا این مشکل را هرچه زودتر حل کنیم.
سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل با اشاره به سخن یکی از سیاسیون کشورهای غربی مبنی بر اینکه تا زمانی که روحانیون، بسیج و کانون های فرهنگی هنری در ایران وجود دارد هیچ کاری برای شکست ملت ایران نمی توانیم انجام دهیم، بیان داشت: این سخن ارزش کانون های فرهنگی هنری و کارکرد آن در عرصه فرهنگی را می رساند.
وی خطاب به مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری، عنوان داشت: مربیانی که برای طرح اوقات فراغت انتخاب می شود باید خبره و آگاه به مسائل روز اجتماعی، فرهنگی و سیاسی باشند، زیرا انتخاب شایسته مربیان می تواند در کیفیت بخشی به برنامه ها مفید واقع شود.
سقا با بیان اینکه حضور افراد در مسجد سبب تقویت روحیه دینی آنان می شود، افزود: یکی از بحث های مهم برای جذب جوانان در کانون های فرهنگی هنری فضاسازی مسجد و کانون است که به یقین تاثیر بسزایی در روحیه جوانان و نوجوانان برای حضور در این مکان ها دارد.
سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل در پایان سخنان خود اظهار داشت: مسئولان کانون ها و مربیان طرح اوقات فراغت باید به عنوان پل ارتباطی خانه و مسجد باشند و مزیت ها و کاستی های فرزندان را به اطلاع والدین برسانند.
پایان پیام/
نظر شما