به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام حجازی در مراسمی که به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله احسانبخش نماینده ولی فقیه و امام جمعه سابق شهرستان رشت، در مصلای امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه عالمان دینی همواره در طول تاریخ در جامعه تاثیر گذار و جریان ساز بوده اند، اظهار کرد: هر اندازه انسان بتواند بینش خود را وسعت بیشتری ببخشد به آثار و برکات صادر شده از وجود این عالمان بیشتر پی خواهد برد.
وی با بیان اینکه ابعاد شخصیتی کسی مثل مولا علی (ع) نیز در طول حیات خود به هیچ وجه شناخته نشد و حال اینکه در زمان کنونی حتی مسیحیان نیز در اوصاف فکری و شخیتی ایشان کتاب می نویسند، گفت: بصیرت و زمان شناسی دو عاملی است که می تواند ما را در شناخت حقابق روز جامعه تا حد زیادی کمک کند.
دبیر ستاد اقامه نماز استان گیلان خاطرنشان کرد: برای اینکه افکار عمومی هر چه بیشتر و بهتر به عظمت و بزرگی عالمان تاریخ ساز دینی همچون امام خمینی (ره) پی ببرند باید صدها سال از دوران حیات آنها بگذرد و مطالعات فراوانی صورت گیرد.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه رشت اضافه کرد: یکی از علت های مهمی که افراد برجسته در طول حیات خود شناخته نمی شوند این است که آنها تحت تهاجم و بمباران تبلیغات منفی دشمنان و غرض ورزان قرار دارند.
وی ابراز داشت: امروز از آنچه که در جریان بیداری اسلامی کشورهای مسلمان اتفاق افتاده نتیجه می گیریم که این کشورها به دلیل نداشتن رهبری مثل امام (ره) دچار مشکلات فراوانی در به مقصد رسیدن و منحرف نشدن انقلاب خود هستند که البته این موضوع نیز به نوبه خود بر عظمت و بزرگی امام (ره) و انقلاب او هر چه بیشتر می افزاید.
دبیر ستاد اقامه نماز استان گیلان سپس با بیان این نکته که یک رهبر و امام هیچگاه به تنهایی نمی تواند افکار و ایده های خود را در سطح جامعه عملی کند، تصریح کرد: بزرگانی همچون شهید آیت الله احسانبخش مجری افکار امام (ره) در گیلان بودند، و اگر این افراد نقش ایفا نمی کردند هدف و راه امام ابتر می ماند همینطور آنچه در طول تاریخ باعث ماندگاری و بالندگی مکتب تشیع شد تربیت چهار هزار شاگرد توسط امام جعفر صادق (ع) بوده است.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه رشت با ذکر اینکه امام (ره) آیت الله احسانبخش را بسیار دوست می داشت، افزود: این شخصیت علمی و انقلابی با وجود تمام دردها و آسیب هایی که از ترورشان تحمل می کرد 50 جلد از آثار قلمی ارزشمند خود را در این دوران نوشته است.
پایان پیام/
نظر شما