به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام برادران در دوره آموزش مربیان مساجد که شب گذشته(11خرداد) در مجتمع یاوران مهدی برگزار شد،در سخنانی یکی از دغدغه های مربیان و متولیان فرهنگ را پذیرش و استقبال مخاطبان از آنان دانست و گفت: در راستای این دغدغه است که هر کس در هرجایگاهی به شکلی خاص تلاش می کند تا معارف دین را به مخاطبان منتقل کند و به نشر احکام الهی در جامعه مدد رساند.
وی تصریح کرد: قرآن در موارد متعدد راه های نفوذ به قلب مردم را بیان داشته و در این مورد مثال هایی را در مورد پیامبرعظیم الشان اسلام(ص) ذکر کرده است که ایشان هم با رفتار و کردار خویش و هم با ظاهر و شانی که داشتند به قلوب مردم نفوذ می کردند.
حجت الاسلام برادران با بیان اینکه اگر کسی اخلاق خود را اصلاح کرد، زمینه ارتباط موثر با دیگران را خواهد داشت، یادآور شد: کسی که ارتباط خوبی بتواند با مردم داشته باشد توانایی نفوذ در دیگران را خواهد داشت. تاثیری که در منبر و مسجد است در هیچ سریال و سینمایی نیست. لذا اگر بخواهیم جایی را پیدا کنیم که زمینه ارتباط و نفوذ با مردم را داشته باشد مسجد است.
وی اظهار داشت: متاسفانه بعد از انقلاب بی مهری های زیادی نسبت به مسجد شده است. حتی برخی مسئولین ما قدر مسجد را نمی دانند. چرا که اگر می دانستند در برنامه ریزی های فرهنگی و مسائل شهرسازی به گونه ای دیگر رفتار می کردند. متاسفانه در معادلات فرهنگی نمی دانیم جایگاه مسجد کجاست. در حالیکه سالم ترین جای فرهنگی، مساجد هستند.
این کارشناس فرهنگی با اشاره به نقش تربیت مسجدی در زرمندگان دفاع مقدس گفت: هشتاد درصد اوقات فراغت سرداران شهید در مساجد سپری می شد. از بین 12 هزار نامه شهید، هفتاد هزار نامه جدا شده و از بین اینها که بررسی شده چهار کلمه حسین، فاطمه، مهدی و امام بیشترین کلمه بوده که این مفاهیم همگی در مسجد آموزش داده می شود.
حجت الاسلام برادران در ادامه ابراز داشت: هم اکنون در جشن عاطفه هنرمندی با حضور و توصیه خود مردم را برای حضور در این مراسم تشویق می کند؛ در حالیکه کمک های مردمی درمساجد، از کمک های چند وزارت بیشتر بود.
وی تصریح کرد: ضرب المثل نمک خوردن و نمکدان شکستن امروز در مورد مساجد ما صدق می کند. زیرا در گذشته کانون تمایلات اجتماعی و دینی و همکاری های اقتصادی ما در مساجد بود ولی این کانون به خارج مسجد برده شده است. این به بی مهری برخی مسئولین به مسجد بازمی گردد.
این کارشناس فرهنگی اظهار داشت:متاسفانه گاهی یک طلبه سالهای زیادی در یک محله ساکن است اما جوانان محل هنوز او را نمی شناسند. در حالیکه باید طلاب با جوانان و نوجوان ارتباط گسترده و پویایی داشته باشند تا بتوانند تاثیر گذار باشند.
پایان پیام/
نظر شما