بکارگیری تیم‌های ویژه «شکار» در بزرگراه ها

رییس پلیس راهور ناجا از توقیف روزانه 800 خودرو در پایتخت خبر داد و افزود: روزانه به صورت میانگین 650 تا 700 دستگاه موتورسیکلت نیز توقیف و راهی پارکینگ می شوند.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار حسین رحیمی، رییس پلیس راهور ناجا امروز در نشست خبری گفت: با توجه به اقدامات صورت‌گرفته در سال 90 برای نخستین بار شاهد کاهش 146 نفری کشته‌ها در شهر تهران بودیم که این یک رکورد بی‌نظیر برای پایتخت محسوب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه بهبود رفتار ترافیکی و هوشمندسازی معابر،شعار پلیس راهور  ناجادر سال جاری است، اظهار کرد: آموزش رانندگان متخلف، راکبان موتورسیکلت و تشویق و تقدیر از رانندگان خوب از جمله اقدامات و برنامه‌های مهم ما در سال جاری است.

 

نصب دوربین های ثبت تخلف در 90 بزرگراه تهران در سال جاری

 

سردار رحیمی در ادامه تصریح کرد: در کنار اقدامات فوق، هوشمندسازی معابر نیز از دیگر اقدامات ما در سال 91 است که در این راستا در 12 نقطه شهر تهران دوربین‌های ثبت تخلف نصب شده است و در شش ماهه دوم سال نیز 90 تقاطع شهر تهران مجهز به دوربین‌های ثبت تخلف می‌شوند.

 

رییس پلیس راهور ناجا از نصب دوربین‌های ثبت تخلف عدم رعایت حرکت بین خطوط در بزرگراه همت خبر داد و افزود: ما در حال اجرایی‌کردن این اقدام هستیم.

 

وی، از ساماندهی 100 هزار پارک حاشیه‌ای در سال 91 خبر داد و افزود: در راستای اجرای این طرح در سال گذشته 15 هزار پارک حاشیه‌ای ساماندهی شد که این امر نقش مهمی در کاهش ترافیک شهر تهران داشت.

 

سردار رحیمی، از توقیف روزانه 800 خودرو در پایتخت خبر داد و افزود: روزانه به صورت میانگین 650 تا 700 دستگاه موتورسیکلت توقیف و راهی پارکینگ می شوندالبته ما با توقیف به دنبال تلنگر زدن به رانندگان هستیم .

 

100 هزار راکب موتورسیکلت تحت آموزش قرار می گیرند

 

سردار رحیمی آموزش راکبان موتورسیکلت را از جمله طرح‌های مهم پلیس راهور در سال 91 عنوان کرد و افزود: امسال 100 هزار راکب موتورسیکلت تحت آموزش قرار می‌گیرد، این در حالی است که در سال 90 نیز 77 هزار راکب موتورسیکلت آموزش دیدند.

 

رییس پلیس راهور ناجا از کاهش 25 درصدی کشته‌های موتورسیکلت در سال 90 خبر داد و افزود: این میزان در سال 89، 35 درصد بوده است. به گفته وی، تقصیر موتورسیلکت‌سواران نیز در سال گذشته 38 درصد کاهش داشته است.

 

بکارگیری تیم‌های ویژه شکار  در بزرگراه ها

 

سردار رحیمی افزود: در دو هفته اخیر در راستای اجرای طرح برخورد با رانندگان خطرساز کشته‌های تصادف به صفر رسیده است.

 

وی از بکارگیری تیم‌های ویژه شکار و گروه ضربت موتورسیکلت‌سواران در بزرگراه‌ها خبر داد و گفت: با فعال‌سازی این تیم‌ها حلقه برخورد با تخلفات مخاطره‌آمیز از جمله لایی‌کشی، تخطی از سرعت مطمئنه و سبقت غیرمجاز برای رانندگان متخلف تنگ‌تر می‌شود.

 

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح ساماندهی موتورسیکلت‌سواران در ستاد ترخیص و قرارگاه مرکزی هفت هزار نفر در دو ماهه اول سال جاری آموزش دیدند.

 

وی از اعزام 195 نفر از رانندگان متخلف جهت اخذ تست سلامت به بهداری پلیس راهور خبر داد و یادآور شد: 958 نفر از رانندگان مشکوک به استعمال مشروبات الکلی متخلف نیز جهت اخذ تست الکل به بهداری پلیس راهور اعزام شدند.

 

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در دو ماهه اول سال جاری 63 نفر از رانندگان متخلف ،یک ماه تا یک سال از رانندگی محروم شدند، گفت: تعداد افراد منجر به محرومیت یک ماه تا یک سال در سال 90 برابر 893 نفر است.

 

سردار رحیمی طرح برخورد با استفاده از لامپ‌های زنون در خودروها، نقص سیستم روشنایی، عبور از مرحله ممنوعه و حمل و تخلیه نخاله در جاهای خطرناک را نیز از جمله طرح‌های پلیس راهور در سال 91 برشمرد.

 

رییس پلیس راهور ناجا از توقیف 1500 خودروی دودزا در دو ماهه سال جاری خبر داد و افزود: هیچ‌گونه خودروی دودزا چه دولتی و چه غیردولتی تا رفع نقص فنی خود اجازه تردد در سطح شهر تهران را ندارند.

 

وی با بیان اینکه تعداد کشته‌ها در دو ماهه اول سال 90، 175 نفر بود، اظهار کرد: این تعداد در دو ماهه اول سال جاری به 127 نفر کاهش یافته است که در مجموع می‌توان گفت 25 درصد را شامل می‌شود.

 

سردار رحیمی با بیان اینکه 25 درصد از کشته‌های سال 90 اختصاص به عابران پیاده داشت، تصریح کرد: با کانالیزه‌شدن بخشی از خیابان‌ها تعداد کشته‌ها از 21 نفر به 16 نفر کاهش پیدا کرده است.

 

به گفته رییس پلیس راهور ناجا، افزود: در دو ماهه اول سال جاری تصادفات بخش موتورسیکلت 12 درصد کاهش داشته است.

 

وی با اشاره به اینکه در دو ماهه اول سال جاری با 40 درصد کاهش اعمال قانون مواجه بودیم، گفت: توقیف خودروها 19 درصد کاهش داشته است.

 

افزایش 10 درصدی سرعت مطمئنه رانندگان در سال90

 

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه وضعیت ترافیک شهر تهران رو به بهبود است، افزود: به طور میانگین در سال 90 بین 7 تا 10 درصد افزایش سرعت مطمئنه در سطح شهر تهران داشته‌ایم.

 

سردار رحیمی با اشاره به انتقاد برخی از افراد مبنی بر عملکرد دستگاه‌های پی ان دی سی پلی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دستگاه‌ها 12 ساعته هستند و قوانین و مقررات آنها نیز نصب شده است و ممکن است تعدادی از این دستگاه‌ها دچار مشکلاتی شده باشند.

  

نشست خبری رییس پلیس راهور ناجا امروز چهارشنبه 10 خرداد در پلیس راهور برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 138243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha