براساس گزارش سازمان بازرسی اختلاس 5 میلیارد ریالی صحت ندارد

یکی از متهمان اختلاس بیمه گفت: به من اتهام اختلاس 5 میلیارد ریالی در شعبه فاطمی را نسبت داده‌آند در حالی که براساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور این رقم اصلا صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بعد از متهم «ح ـ ن» نوبت به اخذ آخرین دفاعیات آقای «د ـ ف» رسید، قاضی پرونده به وی اتهام مشارکت در اختلاس توأم با جعل با تشکیل یک شبکه به مبلغ 74 میلیارد ریال را تفهیم کرد و گفت: شما البته بدوا در اختلاس 5 میلیارد ریالی شعبه فاطمی نیز نقش داشته‌اید. از خودتان دفاع کنید.

متهم در جایگاه قرار گرفت و در آغاز دفاعیاتش با رد اتهامات و نقش نداشتن در آن گفت: به من اتهام اختلاس 5 میلیارد ریالی در شعبه فاطمی را نسبت داده‌آند در حالی که براساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور این رقم اصلا صحت ندارد.

وی گفت: بخشی از این رقم مربوط به حواله‌های صادر شده است در حالی که من صرفا مسئولیت صدور چک را داشتم و نمی‌توانستم حواله صادر کنم.

وی گفت: 300 میلیون دیگر نیز مربوط به فیش‌های خسارت است که من به دلیل نوع فعالیتم اصلا با صدور فیش نیز ارتباطی نداشته‌ام.

متهم گفت: اگر به صفحات 39 و 40 کارشناسی انجام شده نگاهی کنیم 75 درصد از چک‌هایی که به عنوان اتهام من در نظر گرفته شده مربوط به سال‌هایی است که من اصلا در شعبه فاطمی نبودم.

قاضی از متهم پرسید: بالاخره شما چه میزانی از اختلاس در شعبه فاطمی را قبول دارید.

متهم گفت: کلا 90 میلیون تومان از شعبه فاطمی اختلاس شده که نصف آن به من رسیده و نصف دیگر آن به آقای «ب ـ ک».

وی در بخش دیگری از دفاعیات خود به موضوع اختلاس در بیمه ایران شعبه کرج اشاره کرد و گفت: من رقم 74 میلیارد ریال را نمی‌پذیرم نهایتا یک و نیم میلیارد ریال به من رسیده و متأسفم به خاطر این رقم نیمی از خانواده‌ام درگیر این پرونده شده‌آند.

وی گفت: اینکه ما با برنامه‌ریزی و از پیش تعیین شده به کرج رفته باشیم دروغ محض است به دلیل آنکه اصلا هدف از انتقال ما از کرج سود‌رسانی به بیمه ایران و تسریع در برخی امورات بود.

وی گفت: در سال 83 سود حق فروش بیمه‌نامه در کرج 12.5 میلیارد تومان بود که میزان پرداخت خسارت هم همین رقم بود و به این ترتیب مانده عملیاتی کرج صفر بود.

وی گفت: این در حالی است که در سال 86 و 87 به ترتیب 12 و 24 میلیارد تومان مانده عملیاتی بود که حتی اگر دزدی ما را هم از این رقم‌ها کم کنید باز هم به واسطه حضور ما در کرج این شعبه سود‌ده شده بود.

قاضی گفت: این موضوعی که شما می‌گویید صحت ندارد چون هر ساله بیمه نامه افزایش پیدا می‌کند.

متهم گفت: رشد حق بیمه 7 درصد است در حالی که رشد سود ما 50 درصد بود.

متهم گفت: ما گرفتار «ج ـ الف» شدیم و نباید با او کاری را شروع می‌کردیم.او به ما ضربه زد و ما اصلا در اندازه وی نبودیم.

وی گفت: ما جوانی و خامی کردیم و به واسطه وسوسه پول در این دام گرفتار شدیم. اما از قاضی محترم می‌خواهم تا به ما حق بازگشت به جامعه را بدهد تا جبران مافات کنیم.
پای پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی به اختلاس بیمه ایران باز شد

در ادامه رسیدگی به پرونده اختلاس بیمه ایران متهم «د - ک» در جایگاه متهمان قرار گرفت و به عنوان مطلع در باره برخی از اظهاراتش از وی سوالاتی پرسیده شد.

نماینده دادستان پیش از آنکه از متهم سوالی پرسیده شود گفت: شما چکهای اختلاس ناشی ازجعل را به آقای «ع » داده‌اید و ایشان آنها را وصول کرده و حق‌الزحمه‌ای به آن دادید.

اما به یکباره بعد از اقاریر سریع آقای ع شما او را تهدید می‌کنید و به او می گویید تا اقاریرش را به گونه‌ای دیگر مطرح کند و بگوید چک‌های اختلاس را از آقای ف گرفتم و اینگونه نشان دهد که شما هیچ نقشی ندارید.

متهم گفت: من فردی نیستم که بخواهم آقای «ع» را تحقیر کنم. چگونه است که شما صبحت‌های او را بررسی می‌کنیدو به آن استناد می‌کنید اما حرفهای من برای شما مهم نیست.

«ب- ک» خاطر نشان کرد آقای «ع» بازنشسته نیروی انتظامی و 15 سال است که نمایندگی بیمه ایران را دارد. او خودش چکهایی را از سایر متهمان گرفته و اصلا به من ربطی ندارد که چه کار کرده است. من حتی یک فقره چک را هم امضا نکرده‌ام.

متهم گفت: اصلا در زمانی که من در فاطمی بودم به هیچ عنوان امضای من امضای موثری نبود و صرفا برای رعایت تشریفات زیر چک را امضا کردم. آقای قاضی مقوله اختلاس در فاطمی و کرج به دو شکل متفاوت است من یک کارمند حسابداری بودم و پست و مقامی نداشتم.

نماینده دادستان به 16 فقره چک صادر شده در تاریخ‌های 7/12 سال 84 تا فرورین 81 اشاره کرد و گفت: این چکها با امضای شما بوده اما توسط خانم «س- ن» که همسر آقای «الف - ع» است نقد شده و همگی هم به حساب شما واریز شده است.

متهم گفت:اصلا این موضوع صحت ندارد و اصلا چکی وجود نداشه که خانم «س- ن» بخواهد وجه آن را به حساب من واریز کند.

متهم در پاسخ به سوال نماینده دادستان درباره ارتباطش با آقای «ف- ف» گفت من با آین آقا مراوات مالی زیادی داشتم و با او همکاری می‌کردم.

نماینده دادستان گفت پس چگونه است که آقای «ف‌.ف» در جلسه دیگر دادگاه می‌گوید من اصلا آقای «ب - ک» را نمی‌شناسم و با او اصلا رابطه‌آی نداشتم.

متهم گفت:‌من به دروغگو بودن آقای «ف.ف» کاری ندارم من آنچه را که حقیقت بود به شما گفتم.

در نهایت پس از سوالات متعدد نماینده دادستان و البته جوابهای متهم قاضی مدیرخراسانی به این فرد برای آخرین بار تفهیم اتهام کرد تا آخرین دفاعیاتش را اخذ کند.

متهم بار دیگر کلیه اتهامات را رد کرده و این بار اصل صدور کیفر خاص را زیر سوال برده و مدعی شد اصلا کیفر خواست به غلط صادر شده است.

متهم یک بار دیگر موضوع بی‌تاثیر بودن امضای وی پای چک‌ها را مطرح کرده و بدین ترتیب آخرین دفاعیاتش اخذ شد.

نکته جالب توجه در رسیدگی به اتهام این متهم این بود که یک جا این فرد اختلاس بیمه ایران را با پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی که در جریان رسیدگی است اشتباه گرفته و به جای پرونده بیمه ایران از واژه فساد 3 هزار میلیارد تومانی نام برد.

این موضوع از سوی قاضی پرونده به متهم تذکر داده شد و متهم نیز این موضوع را اصلاح کرد.
پایان پیام/
 

کد خبر 138165

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha