محمد شکاری، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به خبرنگار شبستان گفت: از این تعداد 10 مرکز دولتی شامل شش مرکز در بندرعباس و چهار مرکز نیز در سایر شهرستان ها و 56 مرکز خصوصی که 27 مرکز در بندرعباس و مابقی در شهرستان ها فعال هستند.
وی با بیان اینکه هفت هزار و 153 نفر از بیماران در سال 90 در این مراکز تحت درمان قرار گرفتند، افزود: از این تعداد پنج هزار و 664 نفر از طریق مراکز بخش خصوصی و هزار و 482 نفر نیز در مراکز دولتی خدمات دریافت کردند.
شکاری ادامه داد: در سال گذشته 32 نفر از زندانیان آزاد شده برای درمان رایگان به مراکز ترک اعتیاد دولتی در استان معرفی شدند.
وی، راه اندازی مرکز اجباری ترک اعتیاد در فضای سه هزار متر مربع و با گنجایش 1000 نفر را از دیگر اقدامات سال 90 برشمرد و خاطرنشان کرد: هم اینک 170 بیمار در این مرکز تحت درمان هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به مشکلات این بخش، بیان داشت: عدم حضور روانشناس و مددکار در مرکز اجباری ترک اعتیاد، کمبود نیروی نظارتی، فقدان نرم افزار مناسب، موازی کاری وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی در صدور پروانه فعالیت و نبود مرکز اجباری ترک اعتیاد ویژه بانوان ازجمله مشکلات است.
شکاری افزود: کمبود مراکز کاهش آسیب، نبود شلتر(dic) ویژه بانوان و پایین بودن ظرفیت پذیرش شلتر آقایان از دیگر مشکلات فراروی این حوزه است.
پایان پیام/
نظر شما