تصویر سازی مخدوش آفتاب!

با توجه به موضع گیری روزنامه "آفتاب یزد" در ارتباط با انتخابات هیئت رئیسه مجلس نهم، پاذل عملکرد سیاسی این جریان بر اساس تئوری های غربی تکمیل شد.

خبرگزاری شبستان: در پس هر جریان سیاسی تفکری وجود دارد و در پس آن تفکر نیز فلسفه ای نهفته است که نوع نگرش هر جریان سیاسی را نسبت به موضوعات اساسی و بنیادین تعریف می کند. بر این اساس رخدادهای سیاسی نیز بر پایه نگرش های متفاوت تفسیرهای گوناگونی به خود می گیرد. با توجه به این مطلب است که در ارتباط با یک عملکرد یا رخداد سیاسی اظهارنظرهای گوناگونی صورت می گیرد و هر جریان از نقطه نظر پیش فرض های خود موضوع را تحلیل می کند.
البته غرض از بیان این مطالب گشودن بحثی پیرامون فلسفه سیاست و روش های مطالعه سیاست نیست، بلکه مقصود آن است تا با ذکر این مقدمه وارد نقدی سیاسی شویم که از سرایت یک طرز تلقی سیاسی ازسوی برخی جریان ها در بررسی رخدادهای سیاسی امروزکشور نشات می گیرد. به عبارتی دیگر تحلیل اشتباه عملکرد و رقابت های اصولگرایان در فضای سیاسی کشور از سوی جریان های رسانه ای مدعی اصلاح طلبی مد نظر است.
بنا بر موضع گیری ها و عملکردهای سیاسی مدعیان اصلاح طلبی، امروز این مطلب بر کسی پوشیده نیست که این جریان در حوزه تفکر سیاسی گرایش به غرب داشته و از حامیان لیبرال دموکراسی است. بنابر آموزه های این مکتب غربی، فلسفه اومانیسم و محوریت لذت های انسانی در مرکز تفکر قرار دارد. بر این اساس هر فرد و گروه سیاسی در مسیر منافع شخصی و گروهی خود گام برمی دارد که دموکراسی نیز نقش کنترل کننده در برابر سرکشی افراد و گروه ها را بازی خواهد کرد.
با توجه به این موضوع، موضع گیری های مدعیان اصلاح طلبی در ارتباط با عملکرد اصولگرایان بر اثر تلقی های غربگرایانه، به خطا رفته و نتوانسته تصویر درستی را از رقابت های درون گروهی اصولگرایان به تصویر بکشد. در واقع اصولگرایان با پایبندی به اصول اسلام و انقلاب، در حوزه سیاست نیز خط مشی های خود را از آموزه های دین مبین اسلام و سیره اهل بیت اتخاذ می کنند و مقام معظم رهبری راهبر این طیف برای دوری از اشتباهات بزرگ است.
در این حوزه سخنان گهربار امیر المومنین حضرت علی علیه اسلام در ارتباط با قدرت سیاسی و نحوه عملکرد حاکم شایان توجه است. امام(ع) علت پذیرش حکومت را احقاق حق ذیحقان تعریف می فرمایند و همواره وظیفه حاکم در برابر رعایا را در برابر طرز تفکر مالکیت حاکمان مطرح می کنند. والیان را به گوش سپردن به مشکلات مردم توصیه و آنها را از تصمیم گیری بر اساس منافع شخصی بر حذر می دارد.
البته این کلام به دنبال تایید کامل عملکرد جریان اصولگرایی نیست و به وجود کاستی ها و بعضا دخالت غرض های شخصی و گروهی در بعضی موضع گیری های سیاسی اذعان دارد، اما تحلیل عملکرد سیاسی این جریان بر اساس تئوری های غربی نیز خطایی بزرگ است.
موضوع انتخاب ریاست مجلس شورای اسلامی و رقابت صورت گرفته میان غلامعلی حداد عادل و علی لاریجانی در روزهای اخیر و پس از مشخص شدن ترکیب نمایندگان مجلس از موضوعاتی بود که رسانه های مدعیان اصلاح طلبی در حیطه آن به خبرسازی پرداختند و طرز تلقی خود از رقابت های سیاسی را به حوزه عملکرد اصولگرایان نیز سرایت دادند. در این مسیر از این رقابت با عنوان "گزارش یک جنگ" یاد شد و امروز پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات هیئت رئیسه مجلس، عبارات " علی غلامعلی را جا گذاشت " تیتر نخست روزنامه آفتاب یزد می شود که درصدد است جنگی سیاسی بین این دو سیاستمدار را به اذهان خوانندگان القا کرده و از شکست یکی از آنها حکایت کند. و نیز با سیاه نمایی از سایه اندازی یک اختلاف اساسی بر روی تعاملات آینده مجلس نهم خبر دهد. البته رای پایین این جریان سیاسی در انتخابات های اخیر نشان داده است که مردم از تفکرات انحرافی آنها فاصله گرفته اند و خام تبلیغات رسانه ای این جریان های غربزده نخواهند شد.
اما در پایان لازم است که فعالان سیاسی و رسانه ای این طیف مسائل را تنها از پشت قاب عینک غبارگرفته خود نگاه نکنند تا شاید حقایق را بهتر درک کنند و همچنین درخواست همیشگی مقام معظم رهبری از جریان های سیاسی مبنی بر خودداری از دعواهای سیاسی و اتحاد برادرانه برای خدمت به مردم، را به جریان های اصولگرا را نصب العین خود قرار دهند تا کمتر بهانه چنین اظهار نظرهای گزافی به دست مطرودین ملت بیافتد.
پایان پیام/
 

کد خبر 137899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha