دامن زدن به شایعات پس از عزل و نصب‌ها، بزرگترین منکر اجتماعی است

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان شمالی در همایش امر به معروف و نهی از منکر، یکی از منکرات اداری و اجتماعی را دامن زدن به شایعات پس از عزل و نصب های افراد ذکر و بر توجه به این مهم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، علیرضا صحراگرد، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان شمالی در همایش امر به معروف و نهی از منکر مراکز بهداشتی و درمانی این استان که (9 خرداد) در محل تالار شهید لنگری بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان بجنورد برگزار شد، با تأکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر، شناخت موقعیت و جایگاه انسانی را در این راستا مورد توجه قرار داد و دراین رابطه بسیار موثر خواند.


وی افزود: برای تبیین امر به معروف و نهی از منکر ابتدا باید تحول در درون فرد صورت گیرد تا این مهم اجتماعی تحقق یابد.


وی یکی از منکرات اداری را دامن زدن به شایعات پس از عزل و نصب های افراد عنوان کرد و بر توجه به این مهم تأکید کرد.


معاون استاندار خراسان شمالی امر به معروف و نهی از منکر را یکی از ویژگی های مدیریت اسلامی نام برد و با صراحت، تدوین نشدن کتابی کاربردی در حوزه مدیریت اسلامی آنهم پس از گذشت 33 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران را مورد انتقاد قرار داد.


صحراگرد؛ با توصیه فعالان امر به معروف ونهی از منکر حوزه بهداشتی و درمانی حاضر به موقعیت شناس بودن و شناخت زمان، به بازرسی انجام گرفته از ادارت در خصوص نحوه پوشش و رعایت ظاهر اسلامی و تذکرات و یادآوری ها دراین راستا اشاره کرد.


وی درصد ناهنجاری های ظاهری را بسیار کم عنوان و تصریح کرد: در نظام اسلامی درصد کم بروز و ظهور مظاهر غیر دینی هم بسیار زیاد است و باید با همکاری و تلاش برای باورپذیری این دو فریضه الهی میزان اقامه آن را به صد درصد ممکن افزایش داد.

 

وی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را در راستای تلاش برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر در میان سازمان ها و نهاد های دیگر پیشتاز خواند.


دکتر محمد رضا مجدی، رییس دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی نیز در ادامه با بیان اینکه اسلام دین جامعی است و درابعاد مختلف برنامه و دستورالعمل سازنده دارد و رسم و شیوه زندگی ر ا ارائه می کند، امر به معروف و نهی از منکر را تکمیل کننده وظیفه دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان در ارتقاء سلامت جامعه عنوان کرد.


وی همچنین تأکید کرد: تقویت معنویت سبب تقویت سلامت جسم است و جامعه ای که سلامت روحی و معنوی دارد به دنبال رفتارهای پر خطر و بروز ناهنجاری ها نمی رود.


مجدی از تشکیل 14 شورای امر به معروف و نهی از منکر در حوزه بهداشت و درمان استان و با فعالیت 98 عضو خبر داد و گفت: در این رابطه تیم های مختلف تذکر لسانی تشکیل شده است و دوره آموزشی و همایش هایی در مناسبت های مختلف برگزار شده است.


وی همچنین اعلام کرد: یک هزار و 800 نفر در این دوره ها بحث نشر درست امر به معروف و نهی از منکر را آموزش دیده اند.


گفتنی است؛ در این همایش از فعالان و تلاشگران اقامه امر به معروف ونهی از منکر در حوزه بهداشتی و درمان استان تقدیر به عمل آمد.

 


پایان پیام/

کد خبر 137818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha