به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، طاها طاهری در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هرمزگان اظهار داشت: تا زمانی که کانون تولید مواد مخدر در همسایگی ماست، مسئله مواد مخدر، تهدید دائمی برای جمهوری اسلامی ایران است.
وی به اقدامات انجام شده در دولت نهم و دهم در راستای نظارت و کنترل مرزهای شرقی اشاره کرد و افزود: ایجاد 71 کیلومتر دیوار بتنی، 700 کیلومتر حفر کانال، 130 کیلومتر خاکریز از جمله اقدامات انجام شده است.
طاهری با بیان اینکه در بحث مواد مخدر با یک جنگ تمام عیار و سازمان یافته روبرو هستیم، خاطر نشان ساخت: در سال گذشته در حوزه کشفیات ترانزیت، 764 خودرو در استان هرمزگان کشف و ضبط شد این درحالی است که در دوران دفاع مقدس یک لشکر ما 150 خودرو نداشت.
وی با اشاره به اجلاس وزرای کشورهای میانه که به میزبانی وزیر کشور اتریش و با شرکت آمریکا، اتحادیه اروپا، همکاریهای امنیتی اروپا و سازمان ملل متحد در 29 فروردین امسال برگزار شد، اذعان کرد: در این اجلاس مقرر شد تا از قاچاق مواد مخدر از مسیر افغانستان به مناطق شمالی جلوگیری شود و دقیقاً از همان تاریخ انتقال مواد مخدر از مناطق جنوبی و غربی افغانستان رشد بیشتری پیدا کرده است و این یک تهدید برای ایران محسوب میشود.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در گذشته حدود 17 استان درگیر کشت مواد مخدر بودند اما اکنون سه استان همجوار با جمهوری اسلامی ایران یعنی نیمروز، فرات و هرات نیز افزایش چشمگیر کشت پیدا کردهاند، برآوردها نیز نشان میدهد با این توطئه جدید کار سختی پیش روی دستگاههای مقابلهای ایران خواهد بود.
وی تصریح کرد: غرب به دلیل دشمنی با ملت ایران به این نتیجه رسیده است که همچنان ترانزیت مواد مخدر از ایران عبور کند و بنابراین کشوری که در مسیر ترانزیت باشد بیشترین سوء مصرف را خواهد داشت.
طاهری در ادامه با اشاره به کاهش آمار انهدام باندها و افزایش کشفیات در سال 90 و ابتدای سال جاری، افزود: این امر بیانگر آن است که پلیس مصصم است در بحث مبارزه با مواد مخدر هوشمندانه عمل کند.
وی با بیان اینکه باید تمام نقاط آلوده شهر با همکاری دستگاه های متولی پاکسازی شود: گفت: زمانی می توانیم بگوییم که در حوزه مبارزه توفیق حاصل شده است که وقتی معتادی به محلات شهر بندرعباس برود نتواند مواد تهیه کند.
طاهری در بخش دیگری از سخنان خود انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر را از ضروریات امروز دانست و بیان داشت: مراکز علمی و دانشگاه ها برای انجام کارهای پژوهشی وارد صحنه شوند و این ستاد از پژوهش هایی که اثربخش باشند حمایت خواهد کرد.
وی گفت: با توجه به تغییر مسیر ترانزیت مواد مخدر از خشکی به دریاٰ، تصمیمات خوبی برای برخورد با شبکه های ترانزیتی اتخاذ شده است.
پایان پیام/
نظر شما