به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سیدمهدی ثمرههاشمی، مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، در کارگاه آموزشی «تهیه و تدوین صورتهای مالی سال 90» شرکتهای آب و فاضلاب کشور که در قم برگزار شد، وضعیت صنعت آب و فاضلاب کشور را در حال حاضر مطلوب و قابل قبول ارزیابی کرد و اظهار داشت: پروژهها و کارهای بسیار خوبی در چند سال اخیر در صنعت آبفای کشور در جهت خدمت هرچه بهتر به مردم انجام شده است.
جدیت در اجرای پروژه انتقال آب به قم
وی پروژه انتقال آب از سرشاخههای دز به قم را از پروژههای مهم، بزرگ و قابل توجه کشور ذکر و خاطرنشان کرد: سال گذشته مرحله فوری و اضطراری این پروژه به منظور رفع کمبود آب در شهر قم توسط رئیس جمهور افتتاح شد و مراحل بعدی این پروژه نیز با جدیت در حال اجرا است.
مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، پروژه غدیر و آبرسانی به شهرهای آبادان و خرمشهر را نیز از بزرگترین پروژههای آبرسانی کشور عنوان کرد و افزود: پروژههای دیگری نیز در سراسر کشور در دست اجرا است که با تلاش و همت همه کارکنان آب و فاضلاب به زودی به بهرهبرداری می رسد.
اختصاص 680 میلیارد تومان اعتبار به آبرسانی به روستاها
وی آبرسانی به روستاها را از برنامههای مورد تاکید دولت و رئیس جمهور دانست و ابراز داشت: در سال گذشته بیش از 680 میلیارد تومان اعتبار در قالب مازاد درآمد نفت و ماده 180 قانون پنجم توسعه به مجتمعهای آبرسانی روستایی تخصیص داده شد.
ثمرههاشمی ادامه داد: امیدواریم با استفاده از این اعتبارات شاهد تحول عظیم در امر آبرسانی به روستاهای کشور باشیم و روستاییان عزیز از ثمرات آن بهرهمند شوند.
کاهش آبرسانی به روستاها به وسیله تانکر
وی از کاهش آبرسانی به وسیله تانکر به روستاهای کشور در سال جاری نسبت به فروردین ماه سال 90 خبر داد و ابراز داشت: این امر نشانگر بهرهمندی روستاهای کشور از آب پایدار و مطمئن در طول یک سال گذشته است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه در خرداد ماه سال گذشته حدود 14 شهر با نوبت بندی آب مواجه بودند، تصریح کرد: در حال حاضر این تعداد به نصف کاهش یافته است و تا دو ماه دیگر مشکل دو شهر دیگر نیز رفع میشود.
وی مدیریت بحران خشکسالی در سال گذشته را از اقدامات بسیار مطلوب شرکتهای آب و فاضلاب کشور دانست و یادآور شد: تابستان سال گذشته را با وجود گرما و کمآبی شدید توانستیم با مدیریت و برنامهریزی با کمترین چالش و مشکلات سپری کنیم.
ثمرههاشمی افزود: همکاران ما در شرکتهای آب و فاضلاب توانستند از این بحران نیز با سربلندی بیرون آیند که این مهم موجب افتخار صنعت آب و فاضلاب است.
کاهش هدررفت آب کشور
وی از کاهش 1.5 درصدی هدر رفت آب(آب بدون درآمد) در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در کشور خبر داد و تاکید کرد: هر چند این عدد رقم کوچکی به نظر میرسد اما کاهش یک درصد هدر رفت آب در مجموعه صنعت آب و فاضلاب کشور بسیار قابل توجه است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، کاهش هدر رفت آب(آب بدون درآمد) از 26.5 درصد میانگین کشور به 24 درصد را از برنامه های سال جاری آبفای کشور عنوان کرد و گفت: این موضوع هدف بزرگی است اما امیدواریم با همت و تلاش همه مدیران و کارکنان صنعت آب و فاضلاب کشور به نتیجه برسد.
وی با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانهها در سال گذشته، خاطرنشان کرد: صنعت آب و فاضلاب توانست با کمترین چالش و اعتراضات نسبت به سایر سازمانها مرحله نخست قانون هدفمندی یارانهها را به اجرا برساند.
یکپارچهسازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی
ثمره هاشمی از یکپارچهسازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی در آینده نزدیک خبر داد و یادآور شد: جلسات کارشناسی متعددی در این زمینه برگزار شد و کلیت موضوع به تایید هیئت عالی واگذاری رسید.
وی یکپارچهسازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری وروستایی را مقدمهای برای خروج دولت از سهام شرکتهای آب و فاضلاب دانست و تصریح کرد: طبق برنامه، دولت باید تا پایان سال 93 از سهام خود از شرکتهای آب و فاضلاب خارج شود که امیدواریم با آمادگی شرکتهای آب و فاضلاب، این مهم با سادگی و بدون چالش به انجام برسد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ضمن توصیههایی به معاون و مدیران امور مالی شرکتهای آب و فاضلاب سراسر کشور، خواستار استفاده بهینه از ظرفیتها و امکانات بالقوهای شد که در این شرکتها وجود دارد.
تاکیدبر پیگیری جدی شعار سال
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، وی خواستار توجه جدی به شعارهای چهارگانه وزارت نیرو شامل کاهش هزینهها، شفاف سازی، سرعت در اجرای پروژهها و ارتقای بهره وری نیروی انسانی شد و با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی» گفت: این شعار برای ما تکلیف آور و وظیفهآفرین است و باید با جدیت آنرا پیگیری کنیم.
ثمره هاشمی، خرید کالایی از خارج کشور در حالی که مشابه آن نیز در کشور تولید میشود را خیانت به کشور، مردم و نظام دانست و تاکید کرد: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری باید خرید کالاهای خارجی از کوچکترین لوازم مصرفی تا تجهیزات بزرگ مورد استفاده در طرحها و پروژهها ممنوع شود.
پایان پیام/
نظر شما