کاهش 6/3درصدی مصرف آب در کشور پس از اجرای قانون هدفمندی

معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور سال 90 را یکی از سخت‌ترین سال‌های شرکت‌های آب و فاضلاب کشور برشمرد و از کاهش 6/3درصدی مصرف آب در کشور پس از اجرای قانون هدفمندی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، کارگاه آموزشی «تهیه و تدوین صورت‌های مالی سال 1390» شرکت‌های آب و فاضلاب شهری کشور با حضور معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و معاونین و مدیران امور مالی شرکت های آب و فاضلاب سراسر کشور روز گذشته در هتل پارسیای قم آغاز به کار کرد.


معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این کارگاه آموزشی، سال 1390 را یکی از سخت‌ترین سال های شرکت‌های آب و فاضلاب دانست و خاطرنشان کرد: با وجود تمام سختی‌ها با مدیریت، درایت و توانمندی مدیران و کارکنان شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور توانستیم از سال 90 با موفقیت، سربلندی و افتخار بیرون آییم.


وی با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در سال 90 تصریح کرد: این قانون به بهترین نحو ممکن در شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی کشور اجرا شد و طبق گزارشات کمترین اعتراضات و شکواییه‌ها را در این خصوص از شرکت های آبفا و آبفار داشتیم.


مسعود خشایی با اشاره به صرفه‌جویی 6/3 میزان مصرف آب پس از هدفمندی یارانه‌ها در کشور اظهار داشت: میزان مصرف آب در کشور بیش از 4 میلیارد متر مکعب بود که پس از اجرای قانون هدفمندی این میزان به حدود سه میلیارد و 750 میلیون متر مکعب کاهش یافت.


وی با تاکید بر اینکه بیش از 90 درصد گزارش‌های حسابرسی سال مالی 89 شرکت‌های آب و فاضلاب کشور که در سال 90 ارائه شد مقبول بود، خاطرنشان کرد: بسیاری از گزارش‌های مالی شرکت‌ها شفاف و با رعایت تمام نکات ارائه می‌شود که این امر جای تقدیر و تشکر دارد.


معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، به تبیین نحوه تهیه و تدوین صورت‌های مالی در شرکت‌های آب و فاضلاب بر اساس ضوابط و مقررات پرداخت.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز در این کارگاه آموزشی، توسعه IT را در تمام حوزه ها و بخش‌ها از سیاست‌های اصلی شرکت آب و فاضلاب استان قم برشمرد و ابراز داشت: در همین راستا با برنامه‌هایی که پیاده سازی کرده‌ایم بسیاری از فرایند‌ها در حوزه مالی و پشتیبابی را نیز به صورت الکترونیکی انجام می‌دهیم.


وی با بیان اینکه پرداخت الکترونیکی به پیمانکاران و تنخواه داران و حذف گردش فیزیکی پول در سیستم از جمله اقداماتی است که در شرکت آب و فاضلاب استان انجام شده است، اظهار داشت: این اقدامات ضمن اینکه ارتقا سلامت سازمان را به دنبال دارد ارتباط پیمانکاران با حوزه مالی را نیز بهبود می‌بخشد.


به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، مهندس عبدالحمید توکلی‌بینا، پیاده سازی سامانه محب، اصلاح دارایی‌های ثابت و رسیدگی به حساب‌های باز سنواتی را از دیگر اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان در حوزه مالی و پشتیبانی ذکر کرد.


گفتنی است، قرار است معاون و مدیران مالی شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور در این کارگاه دو روزه با نحوه تجدید ارزیابی‌ دارایی‌ها، ضوابط تهیه صورت‌های مالی، نحوه محاسبه سهم هدفمندی یارانه‌ها، چگونگی گزارش وجود واریزی به حساب خزانه و فروش اوراق مشارکت و... آشنا شوند.
 

پایان پیام/

کد خبر 136696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha