به گزارش خبرگزاری شبستان، جواد تقوی این اقلام را شامل حبوبات، مواد پروتئینی، برنج و روغن و سایر اقلام مصرفی عنوان کرد و افزود : از ابتدای اردیبهشت ماه امسال طرح تشدید بازرسی مواد غذایی به دنبال آنچه به دلیلی نوسانات قیمتی اتفاق افتاد که عمدتا ناشی از تغییر نرخ ارز و قیمتهای جهانی بود انجام شد وتا پایان خرداد ماه ادامه می یابد.
وی با بیان اینکه سازمان حمایت تلاش خود را در زمینه کنترل بازار، تامین به موقع و کاهش قیمتها به کار گرفت افزود : در هر برنامه تغییر قیمتی با یکسری کالاهایی که از قبل وارد شبکه توزیع کشور شده اند مواجه هستیم اما کالاهای جدید با کاهش قیمت وارد بازار شده اند.
این مقام مسئول تصریح کرد: وقتی تصمیم به اقدامات جبرانی برای تامین می گیرید زمان بر است و یک فاصله زمانی برای بسیج تشکلها ، تامین ارز و کالا ، حمل و وورد به شبکه داخلی نیاز است.
تقوی افزود: اقدامات تاخیری مانند عدم تامین زنجیره مدیریت بازار که مهمترین آن تامین و توزیع است و عدم تخصیص ارز به خصوص برای اقلامی که نیازمند واردات است، در بازار تاثیرگذار خواهد بود.
وی از برنامه های نظارتی تابستانی، بازگشایی مدارس، طرح رمضان، محرم و صفر و نوروز آینده به عنوان طرح های ویژه نام برد و افزود: در این طرح بیشترین بازرسی ها معطوف به مواد غذایی، مواد پروتئینی، نهاده های دامی، مصالح ساختمانی میوه و تره بار و مراکز تفریحی و ورزشی ومذهبی که عمده ترین مراجعات مردم به این مکانها اتفاق می افتد وجود خواهد داشت.
تقوی ادامه داد: علاوه بر این، حوزه ها و بنگاه هایی که تکرار یا اصرار در تخلف داشته اند را مورد هدفگذاری قرار داده ایم و سعی کردیم با برنامه هایی که با حوزه سازمان تعزیرات حکومتی به صورت توام انجام می دهیم، با این بنگاه ها برخورد کنیم.
به گفته وی طرح تشدید بازرسی مواد غذایی و اولویتهای کالا و خدماتی که در طول سال به دلیل فشار تقاضا ممکن است در بخشهایی که در سبد هزینه خانوار کالایی مردم تاثیر گذار است دچار کمبود شود ادامه خواهد یافت.
پایان پیام/
نظر شما