قوانین باید مطابق با ارز‌ش ‌ها و شرایط خاص جوامع باشند

معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به بحث حجاب و عفاف، گفت: قوانین می ‌بایست مطابق با ارز‌ش ‌ها و شرایط خاص جوامع باشند تا مقبولیت اجتماعی پیدا کنند.

سرهنگ فلامرز خلیلی ‌نیا، معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر رعایت پوشش مناسب از سوی بانوان، به خبرنگار شبستان گفت: کسی که دارای پوشش نامناسب است و با حرکات جلوه ‌گری در سطح معابر عمومی ظاهر می ‌شود ناخودآگاه به آغوش ناامنی و جرم پیش می ‌رود و تمام چشم ‌ها و قلب‌ های بیمار و آلوده را به خود معطوف می ‌کند.


خلیلی نیا افزود: این‌گونه افراد با پوشش نامناسب ناامنی را برای خود و دیگران و زمینه را برای ایجاد مزاحمت‌ ها و سایر ناهنجاری ‌ها فراهم می ‌کنند.


وی با طرح این سؤال که چه چیزی باعث شد جامعه ما از پوشش مناسب فاصله بگیرد، گفت:خانواده‌ ها، جامعه، محیط، نخبگان و دیدگاه‌ های سیاسی می ‌توانند در این زمینه مؤثر باشند.


خلیلی ‌نیا تصریح کرد: رعایت پوشش مناسب یک بحث شرعی و عرفی است که سبب ایجاد نظم عمومی می ‌شود؛ لذا به اعمال زور و اجبار در این فرهنگ اسلامی معتقد نیستم و همه باید بپذیریم که با اجبار نمی ‌شود چیزی را در جامعه نهادینه کرد؛ زیرا اینها عقده می ‌شوند و در مواقع شورش ‌ها و نارضایتی ‌ها مثل بمب عمل خواهند کرد.


معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد به تغییرات نسل‌ ها و خطرات پیش رو اشاره کرد و گفت: نسل ‌های جدید مطالبات جدید دارند؛ لذا باید به روز باشیم و با حفظ اصول انعطاف لازم را داشته باشیم.


خلیلی نیا، معتقد است قوانین می ‌بایست مطابق با ارز‌ش ‌ها و شرایط خاص جوامع باشند تا مقبولیت اجتماعی پیدا کنند.


وی اضافه کرد: قوانین برای انسا‌ن ‌ها هستند لذا باید تمامی جوانب زندگی بشری در آنها لحاظ شود.


معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی افراد با پوشش نامناسب و جلوه‌ گری در معابر عمومی چشم‌ ها و قلب ‌های بیمار و آلوده را به خود معطوف و ناخودآگاه به آغوش جرم و ناامنی می رود.

 

وی گفت: اینکه برخی مشکلات اجتماعی از قوانین است درست است ولی همه ما باید بپذیریم که قانون حتی اگر بد هم باشد بهتر از بی قانونی است لذا نباید این‌ گونه استدلال ‌ها زمینه ‌ساز قانون ‌گریزی شوند.


خلیلی نیا، قانون ‌گریزی را به سه بخش نا آگاهانه، عامدانه و بیمارگونه توصیف کرد و افزود: باید با یک‌‌‌ آمایش جامع و اتفاق نظر و وفاق علمی و جمعی ریشه همه ناهنجاری ها را خشکاند.
 

این استاد دانشگاه به جنگ نرم نیز اشاره ‌ای داشت و خاطرنشان کرد: دشمن با طرح سؤالات بنیادی و چالشی به دنبال ایجاد شک و تردید در فکر جوانان ماست و تاکنون هم نتایج خوبی به دست آورده ‌اند که اگر ما قدرت لازم را در این جنگ بزرگ نداشته باشیم باید میدان را به حریف واگذار کنیم.


وی معتقد است، اگر صادقانه حرف بزنیم حرف ‌ها نیز به دل مردم می ‌نشیند و اگر کلام ضمیری شد در دل نفوذ و در غیر اینصورت لق لقه زبان می ‌شود.
 

معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این مسایل و حرف‌ ها آنگاه نتیجه لازم را می ‌دهند که یک وفاق و انسجام ملی در عمل حاصل شود و همه مسئولان، رسانه‌ ها و مردم احساس مسئولیت کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 136068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha