به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدیمقدم در حاشیه ششمین همایش سراسری تربیت و آموزش ناجا درباره راهاندازی قهوهخانه ویژه بانوان گفت: من دلیل این موضوع را متوجه نشدهام و نمیدانم چه دلیلی هست که این قهوه خانهها مخصوصا در شکل جدید خودش که محلی برای بی بند و باری و ترویج سیگار و قلیان است برای بانوان تاسیس شود.
وی با طرح این سئوال که تاسیس این گونه قهوه خانهها چه ضرورتی دارد و چه مشکل اجتماعی را حل میکند؟ ادامه داد: من توجیه این مسئله را متوجه نمیشوم و سوال دارم که ایجاد قهوهخانههای زنانه پاسخ به کدام مطالبه مردم است؟
احمدیمقدم با بیان اینکه طرح این حرفها طرح مسائل انحرافی است گفت: ناجا با شکل جدید قهوهخانهها مخالف است و شکل سنتی آن که محلی برای استراحت چند ساعته کارگران بود مناسب است.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ناجا در حد اختیارات خود مخالف این مسئله است گفت: اما پلیس قانونگذار نیست.
به گزارش شبستان، روز گذشته رییس اتحادیه قهوهخانهداران گفته بود: 'ما پیگیر راهاندازی قهوهخانه ویژه بانوان هستیم و در نظر داریم با همکاری و اجازه نیروی انتظامی و اداره اماکن، مکانی مختص بانوان ایجاد کنیم و صحبتهایی نیز در این رابطه صورت گرفته است. در رابطه با تشکیل قهوهخانه ویژه بانوان باید به درستی شرایط و جزئیات آن مورد بررسی قرار گرفته و نظرات را از مراکز مربوطه دریافت کرده و بعد از بررسی و سنجیدن شرایط به نتیجه مشخصی در این رابطه برسیم.'
او استقبال از قهوه خانه ها را نشانه ای از علاقه مردم به سنت ها دانست و گفت: 'مدتی است که گرایش مردم به قهوهخانهها زیاد شده و این نشان میدهد که مردم سنت خود را دوست دارند و گذشتگان خود را همیشه به خوبی یاد میکنند.
البته مطابق قانون، مجوز دادن به قهوه خانه ها چندان ساده نیست؛ رییس اتحادیه قهوهخانهداران درباره گرفتن مجوز برای تاسیس قهوهخانه ویژه بانوان گفت: 'برای این موضوع متقاضیان زیادی داریم وضوابطی نیز نیروی انتظامی دارد که البته به حق است و نباید قهوه خانهها در نزدیکی مراکز آموزشگاهی، مدارس به ویژه مدارس دخترانه، مساجد یا بانکها و موارد دیگر باشند و بیشتر در مکانهایی باشند که حالت تجاری دارد و کمتر مسکونی است.'
پایان پیام/
نظر شما