امکان اسکان 600 هزار نفر در صورت احیای بافت های فرسوده اصفهان وجود دارد

دبیر کمیته فرهنگ شهروندی گفت: احیا و بازسازی بناهای فرسوده موجود در شهر اصفهان علاوه بر کاهش معضل مسکن جوانان، امکان اسکان حدود 600هزار شهروند را فراهم خواهد نمود.

مهدی بقایی با اشاره به اینکه براساس اعلام کارشناسان سازمان نوسازی و به سازی شهرداری اصفهان و شرکت عمران و مسکن سازان، بیش از دو هزار و 150 هکتار از اراضی شهر اصفهان را بافت فرسوده تشکیل می دهد، به خبرنگار شبستان گفت: احیای این حجم وسیع، مستلزم تلاش و همت عموم شهروندان بوده و به تبلیغات و اطلاع رسانی های مستمر و گسترده نیاز دارد، از این رو کمیته فرهنگ شهروندی بیش از 450 جایگاه تبلیغاتی را در شهر اصفهان، به اطلاع رسانی در مورد این موضوع اختصاص داده است.

 

دبیر کمیته فرهنگ شهروندی با بیان اینکه، احیا و بازسازی بناهای فرسوده موجود در شهر اصفهان علاوه بر کاهش معضل مسکن جوانان، امکان اسکان حدود 600 هزار شهروند را فراهم خواهد کرد، بیان داشت: لازم است شهروندان از تسهیلات ویژه ای که برای احیای بافت های فرسوده در نظر گرفته شده، اطلاع یافته تا نسبت به بازسازی منازل و اماکن فرسوده خود با اشتیاق کامل اقدام کنند.

 

وی این تسهیلات را شامل 200میلیون ریال وام دارای بازپرداخت طولانی مدت و بخشودگی 50درصدی عوارض به ازای هر واحد نوسازی شده برشمرد و خاطرنشان ساخت: در مجموع حدود هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی جهت احیای بافت فرسوده به شهر اصفهان اختصاص یافته است.

 

بقایی با تاکید بر اینکه تاکنون بیش از 90سازه تک پایه، 130 جایگاه موجود در پشت تابلوهای راهنمایی و رانندگی و 236 تابلوی تبلیغاتی موجود در ایستگاه های اتوبوس، به اطلاع رسانی در خصوص ضرورت احیای بافت فرسوده و تسهیلات اختصاص یافته است، اظهار داشت: افزایش حاشیه نشینی و فقر، ایجاد اماکن امن برای رشد جرم و بزهکاری، افزایش میزان خسارات به هنگام وقوع زلزله، دشواری خدمات رسانی توسط شرکت های خدماتی، ورود دشوار ماموران آتش نشانی و اورژانس به محل و... از مهمترین تبعات منفی وجود بافت های فرسوده در شهر است.

 

دبیر کمیته فرهنگ شهروندی با اشاره به اینکه به طور متوسط در ازای هر واحد مسکونی فرسوده، امکان احداث 4 واحد مسکونی جدید با زیربنای 90 متر مربع وجود دارد، اذعان کرد: کمیته فرهنگ شهروندی تمامی ابزارهای اطلاع رسانی موجود اعم از تبلیغات شهری، سامانه پیام کوتاه، مستندهای تصویری، نشست ها، جنگ ها و کارگاه های آموزشی، کتاب، مجله و نرم افزارهای آموزشی و... را به کار خواهد گرفت تا با اطلاع رسانی صحیح و ترغیب و تشویق شهروندان، حجم اراضی فرسوده شهر اصفهان که برابر با تمام وسعت شهر یزد است، به میزان قابل توجهی کاهش داده و به احیای شهر زیبای اصفهان کمک کند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 13484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha