پرده برداری از کلاهبرداری های اینترنتی

کلاهبرداری های اینترنتی که با نوین شدن ابزارهای الکترونیکی هر روز در حال گسترش است و این شیادان با شیوه های جدید از جمله شبیه سازی سایت بانک ها کاربران اینترنتی را فریب می دهند.

خبرگزاری شبستان: با مدرن شدن زندگی و پیشرفت سریع علم همانطور که امکانات و ابزار راحتی زندگی انسان فراهم شده است به همان میزان نگرانی ها در زندگی روزمره گسترش پیدا می کند.


یا به نوعی دیگر؛ هرچه ذهن ها برای ایحاد تکنولوژی نوین شکوفاتر می شود ذهن هایی هم در سوی دیگر برای ایده های کلاهبرداری با شیوه های نوین خلاقتر می شود.

 

در سال های اخیر واژگانی همچون کارت شتاب، خرید اینترنتی، ارتباطات سریع از طریق گفت و گو های اینترنتی و نامه الکترونیکی وارد زندگی اجتماعی بشر شده است و ابزار های نوینی لقب گرفته اند که در زندگی امروزی نقشی پر کاربرد و تاثیر گذار را ایفا می کند.

 

البته نمی توان سهل شدن کارها را با پیشرفت های الکترونیکی نادیده گرفت اما در این میان کلاهبردارها همیشه در کمین هستند و امروزه کلاهبرداری های مجازی افزایش و هراسی بر دل کاربران در هنگام استفاده از امکانات دنیای مجازی انداخته است.

 

جدیدترین کلاهبرداری های که امروزه در حال افرایش بوده و ممکن است هریک از ما روزی گرفتار این شیادان در هنگام استفاده از کارت شتاب برای خریدهای اینترنتی شویم.


دزدهای اینترنتی با ایجاد یک صفحه همانند صفحه اینترنتی بانک به کلاهبرداری از کاربران اینترنتی می پردازند و کاربر بی خبر از همه جا اطلاعات حساب خود را برای خرید اینترنتی وارد فیلدهای خالی می کنید و در نهایت کلید پرداخت را می زند، غافل از اینکه کل اطلاعات حساب کاربر برای فرد کلاهبردار ارسال می شود.

 

بنابراین اگر به طور خودکار از صفحه خرید سایتی به صفحه پرداخت بانک مربوطه وارد می شوید، حتما آدرس بالای صفحه را در نوار مرورگرتان چک کنید که نشانی مربوط به بانک مورد نظر باشد.

 

در عکس زیر پرده از یکی از روش های کلاهبرداری برداشته ایم، این عکس مربوط به صفحه پرداخت اینترنتی یک سایت کلاهبرداری است که ظاهرا از طریق درگاه بانک ملت خدمات می دهد.

 


اما در واقع این صفحه هیچ ارتباطی با بانک ملت ندارد و فقط شبیه سازی شده است اگر به آدرس بالای صفحه دقت شود متوجه می شویم دامنه اصلی این سایت:alwaysdata.net ... است و هیچ ربطی به بانک ملت ندارد.

 

در هر صورت، برای حفظ اطلاعات حساب، باید به این موارد دقت نظر لازم شود که اگر آدرس موجود در مرورگر حتی یه نقطه هم با نشانی اصلی اینترنتی بانک تفاوت داشته باشد سریعا از صفحه خارج شوید.


در حالی که کاربر و یا خریدار اینترنتی می تواند با رجوع به بانک مورد نظر از صحت آدرس های این بانک ها مطلع شود. برخی از آدرس های صحیح درگاه فروش تعدادی از بانک ها به شرح زیر می باشد.

 

 

بانک ملی ایران: https://epayment.bmi.ir/


بانک پارسیان :https://www.pec24.com/


بانک سینا: https://www.esinabank.com/


بانک ملت: https://pgw.bpm.bankmellat.ir/


بانک سامان: https://mci.sb24.com/

 

به پیامک های الترونیکی حاوی "شما در قرعه کشی ما برنده شده اید"توجه نکنید

همچنین امروز نامه های الکترونیکی با محتوای "شما در قرعه کشی ما برنده شده اید" برای کاربران ارسال می شود که این هم یک روش دیگر برای کلاهبرداری است، در این روش به فرد اطلاع می دهند در قرعه کشی یا در بازی بخت آزمایی برنده پول زیادی شده اند که باید برای انجام مراحل مالیاتی و گمرکی مبلغی به حساب وزارت دارایی کشور مد نظر، به آدرس موجود در پست الکترونیک پول بریزد که این جز فریب دادن فرد ارمغانی برای کاربر ندارد.


و یا در برخی میل ها با معرفی خود به عنوان مدیرعامل یا رئیس بانک، از فرد دارای حساب بانکی (ملی کارت، عابر بانک و...) خواسته می شود جهت اشتباه در برداشت یا واریز وجه به حساب او شماره کارت،گذر واژه و... را آن مقام چک کند، یعنی برای او میل حاوی اطلاعات را ارسال کرده تا آن طرف حساب را درست کند و از این راه با دانستن شماره کارت و رمز فرد و با یک کارت جعلی می تواند اقدام به برداشت پول کند که از این طریق از کاربر سو استفاده می شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 134395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha