به گزارش خبرنگار شبستان، حسین عسگریان، رییس دانشکده مهندسی برق در نشست خبری دومین کنفرانس ملی شبکه های الکتریکی هوشمند ایران گفت: کنفرانسهای مهندسی برق در ابتدا به صورت کلی آغاز شده بود یعنی همه رشته های برق را در برمی گرفت، اما با تخصصی شدن علوم کنفرانس ها به سمت تفکیک شدن و تخصصی شدن پیش رفتند و در کنار آن کنفرانس های تخصصی برگزار شد.
وی با اشاره قدمت ده ساله شبکه های هوشمند در سطح برق خاطرنشان کرد: شبکه های هوشمند در سطح برق در ایران 4 سال است که وارد شده است.
عسگریان افزود: نخستین کنفرانس شبکه های هوشمند در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و اکنون دومین کنفرانس تخصصی تر سوم و چهارم خرداد در دانشگاه امیرکبیر برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: علی رغم تازگی موضوع این کنفرانس تمام مقالات پذیرفته شده در انجمن مهندسان برق آمریکا نمایان می شود.
رییس دانشکده مهندسی برق با بیان اینکه بیش از 70 درصد مقالات ارایه شده طی فراخوان به زبان لاتین است، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر این آمادگی را دارد که طرح های شبکه های الکتریکی هوشمند را با حمایت صنعت اجرایی کند.
همچنین کئورگ قره پتییان، دبیر کنفرانس شبکه های الکتریکی هوشمند در این نشست خبری گفت: شبکه های الکتریکی هوشمند به دنبال این هستند که جریان یک سویه توان و انرژی که از سمت تولیدکننده به مصرف کننده است را دوسویه انرژی و اطلاعات ایجاد کند که احتیاج به زیرساخت های مخابراتی قوی دارد.
وی ادامه داد: با توجه به نو بودن موضوع در سطح دنیا خوشبختانه متخصصین به صورت پیشگام جلو رفته اند.
قره پتیان خاطرنشان کرد: 285 مقاله طی فراخوان دریافت شده از این مقاله ها 125 مقاله به زبان فارسی و 165 به صورت انگلیسی بوده است که در کمیته داوری 73 مقاله برگزیده شد. که این مقالات باید نمره بالای 14 را کسب می کردند.
دبیر کنفرانس شبکه های الکتریکی هوشمند، ساختار شبکه الکتریکی هوشمند، مدلسازی شبکه الکتریکی هوشمند، قابلیت اطمینان و امنیت شبکه ها، بهره برداری از شبکه های الکتریکی هوشمند، شبکه های الکتریکی هوشمند در بازار برق، کیفیت توان در شبکه الکتریکی، کاربرد خودروهای الکتریکی، اثرات پاسخ سمت تقاضا در شبکه های الکتریکی، زیرساخت های مخابراتی شبکه الکتریکی، کیفیت توان ارتباطی، پروتکلهای و روشهای سن کورن نمودن مقادیر اندازه گیری در شبکه، نرم افزارهای خاص شبکه الکتریکی هوشمند را از محورهای اصلی این کنفرانس برشمرد.
وی از امضای تفاهم نامه دانشگاه و سازمان بهره وری انرژی درخصوص برد شبکه های الکتریکی هوشمند و بهره وری انرژی خبر داد و گفت: دانشگاهها در صورت حمایت مسئولین آمادگی اجرا و راه اندازی شبکه های الکتریکی هوشمند در کشور دارند و این تفاهم نامه در سوم خرداد روز افتتاحیه این کنفرانس به امضا می رسد.
دومین کنفرانس شبکه های ارتباطی هوشمند شنبه 30 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما