به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام علی عیسینژاد، معاون فرهنگیتبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان، شب گذشته (28اردیبهشت) در مراسم جشنواره تبلیغ مطهر که با حضور شخصیتهای تبلیغی برتر کشوردر سالن صبا مشهد برگزار شد،با اشاره به اینکه سال گذشته 3هزارو 500 نفر ظرفیت انسانی مورد شناسایی قرار گرفتند، اما امسال با همکاری بخش حمایتی 7هزار و 800 نفر آثار خود را به این جشنواره ارسال کرده اند، گفت: ارسال آثار به دومین جشنواره تبلیغ مطهر امسال 50درصد افزایش داشت.
وی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به امر تبلیغ در عرصه های دینی با توجه به موقعیت های حساس استان خراسان، اظهار داشت: آسیب های اجتماعی با محوریت خانواده، یکی از موقعیت های حساسی است که طبق آمارها، سهم بالایی را در استان به خود اختصاص داده است و از آنجا که مشهد الرضا باید قلب تپنده اندیشه و معنویت ایرانی باشد این مسئله می تواند برای هر طلبه مشهدی و هر ایرانی که آرمانش زیارت امام رضا(ع) است مورد توجه قرار بگیرد.
حجت الاسلام عیسی نژاد گفت: حوزه های علمیه خراسان ظرفیت های بالقوه فراوانی دارند و جشنواره تبلغ مطهر در بالفعل رساندن این ظرفیت ها نقش به سزایی را ایفا می کند.
وی به پیوند عمیق میان ایرانیان و تشیع علوی و هویت یابی ایرانیان اشاره کرد و درباره سیر تحقق شبکههای تبلیغ دینی در تاریخ اسلام گفت: اولین شبکه تبلیغی با محوریت پیامبر اکرم (ص) و حضرت علی (ع)، به همراه ظهور چهرههایی همچون مقداد، اباذر، عمار شکل گرفت و پس از آن حلقه دوم با محوریت حضرت علی (ع)، و با حضور یاران خاص ایشان مثل میثم تمار، حبیب بن مظاهر، کمیل شبکه تبلیغ دینی گسترش یافت.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تفکر شیعی را دارای دو لایه تبلیغی فرهنگ عمومی و تربیت خواص دانست، و در همینباره به دو مساله اخلاق و عرفان اشاره کرد و اظهار داشت: اخلاق، وعظ، و خطابه برای عامه متدین و عرفان برای تربیت خواص است. کمیل و امثال او لایههای خاصتری از شبکه تبلیغی ما بودند که امیرالمومنین (ع) بسیاری از اسرار را با آنها مطرح میکردند که بعد از قیام عاشورا شبکه تبلیغ دینی با حضور امام سجاد(ع)، حضرت زینب(س)، حضرت ربابه و امالبنین و تداوم یافت.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، یکی از توانمندیهای حرکت شیعی را قدرت نمادسازی آن دانست و افزود: در این شبکه تبلیغی، پس از عاشورا گریه با امید، معنای زندگی و نگاه به آینده گره خورد و باعث قوام مکتب تشیع شد.
پایان پیام/
نظر شما