به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش، امروز (28 اردیبهشت) در ششمین همایش چشم انداز همکاری ها در آیینه سند تحول بنیادین، تصریح کرد: این سند با رویکرد دینی و با هدف پاسخگویی به این نیاز در محیط مدارس گردآوری و تنظیم شده است.
وی ادامه داد: برای تحقق اهداف پیش بینی شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از تمام ظرفیت های موجود در کشور استفاده می شود و در این مسیر حوزه های علمیه از جایگاهی ویژه برخوردارند.
دبیر ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش گفت: حوزه های علمیه به عنوان صاحب نظران در تعلیم و تربیت دینی باید این شاخه از تعلیم و تربیت را مدیریت و راهبری کنند.
وی با اشاره به همکاری خوب حوزه های علمیه خواهران در ارائه مشاوره های دینی در مدارس، خاطرنشان کرد: سال گذشته 12 میلیون نفر ساعت در دوره های بصیرت با حضور مربیان حوزه های علمیه برگزار شد که امیدواریم در سال جاری شاهد رشد این آمار باشیم.
حجت الاسلام ملکی ادامه داد: آغاز به کار دانشگاه فرهنگیان از سال جاری با ظرفیت 24 هزار دانشجو از دیگر اقدامات عمده در مسیر تحقق به اهداف سند تحول بنیادین می باشد که ظرفیت خوبی بری همکاری طلاب علاقه مند است.
وی گفت: مدارس ایمن از دیگر اقداماتی است که به همت معاونت تبلیغ و معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در حال فعالیت می باشد که با توجه به استقبال چشمگیر امیدواریم، شاهد گسترش این مدارس باشیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه از حوزه های علمیه به عنوان یک راه میان بربرای دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین نام برد و اضافه کرد: برای تحقق این مسئله باید حرکت بسیجی وار داشت و در خم و چم دستورالعمل ها و برنامه ها به دام نیفتیم.
وی از مسئولان درخواست کرد تا ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه را مورد حمایت قرار دهند.
گفتنی است در پایان این همایش از برگزیدگان و برترین ها تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما