پروانه رضا قلی زاده، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان به خبرنگار شبستان گفت: تقویت و تعالی فرهنگ و باورهای دینی زنان خانه دار و آموزش سیره عملی اهل بیت و تحکیم بنیان خانواده از اهداف اجرای طرح ملی رحمت است.
وی بیان کرد: باتوجه به اینکه زن در مسیر توسعه و تکامل نظام آفرینش نقش محوری و زیربنایی داشته و در مقام معلم و مربی نسل بشر، خدمات مقدسی ارائه میدهد، مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اعتقاد راسخ به این امر طرح ملی رحمت را عملیاتی کرده است.
وی توسعه آگاهی های دینی، فرهنگی و اجتماعی زنان در پایبندی به ارزش ها، آشنایی بانوان با سیره نبوی و قرآن و عملیاتی کردن و معرفی الگوهای رفتاری به صورت آسان و قابل درک در راستای تحکیم بنیان خانواده را به عنوان دیگر اهداف مهم این طرح عنوان کرد.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان با اشاره به اهداف اجرای طرح ملی رحمت، گفت: مرکز امور بانوان وزارت کشور به منظور گسترش آموزش های امداد و نجات و ارتقای سطح آگاهی آحاد جامعه در ارتباط با سوانح نیز دورههای آموزشی را با همکاری سازمان هلال احمر در چندین مرحله برنامهریزی و اجرا می کند.
رضاقلی زاده افزود: از ابتدای اجرای این طرح بیش از 30 هزار نفر در استان آموزش های لازم را فراگرفتند و در سال جاری نیز هفت هزار و 500 نفر زیرپوشش این طرح قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: آشنایی با مفاهیم قرآن، افزایش اطلاعات و آگاهی فرهنگی و اخلاقی خانواده، بالارفتن میزان تحمل زنان در برابر مشکلات، افزایش حس مسوولیت پذیری در زنان به عنوان مادر و همسر، پرهیز از تجمل گرایی و مدیریت رفتار در شرایط بحرانی از مهم ترین دستاوردهای اجرای این طرح در استان بوده است.
وی در خصوص آموزش های امداد و نجات نیز گفت: این دوره نیز با هدف ارتقا سطح آگاهی زنان در ارتباط با سوانح و حوادث غیرمترقبه برگزار می شود.
رضا قلی زاده، برخی از عناوین آموزش های این دوره را تربیت فرزند، الگوی مناسب مصرف، همسرداری، امداد و نجات، مدیریت خانه و نقش زن، نگرشی نو به عفاف و حجاب و آسیب شناسی فضای مجازی و خانواده عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما