سردار قائد رحمتی، فرمانده نیروی انتظامی استان گیلان در خصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به خبرنگار شبستان گفت: زنان نقش مهمی در افزایش بازدهی نیروی کار به عنوان اصلی ترین سرمایه اجتماعی در جامعه اسلامی دارند.
وی زنان را از اقشار اثرگذار جامعه دانست و افزود: رعایت حجاب و حد پوشش اسلامی برای یک زن نقش مهمی در کاهش انحرافات اجتماعی دارد.
ابزار زبان؛ بهترین راهکار نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب
سردار قائد رحمتی، شاخص ترین مرتبه امر به معروف و نهی از منکر را تذکر لسانی عنوان و تصریح کرد: بهترین راهکار در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب، استفاده از ابزار زبان است.
وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی با همکاری سایر سازمان های مرتبط در راستای سلامت و ثبات اجتماعی و فرهنگی در جامعه تلاش می کند، خاطرنشان کرد: میزان موفقیت و اثر بخشی ماموریت های نیروی انتظامی در بسیاری از حوزه های ماموریتی، تحت تاثیر افکار عمومی است.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: عدم همراهی و همگامی افکار عمومی، علاوه بر بالابردن هزینه اجرای ماموریت، اثر بخشی آن را کاهش داده و یا اثر معکوسی دارد.
گشت های هدفمند ارشاد؛ مهم ترین اقدام نیروی انتظامی در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
وی گشت های هدفمند ارشاد را از اقدام های مهم این نیرو در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست و اذعان کرد: تشکیل دوایر مشاوره و مددکاری، انجام اقدام های مشاوره ای در سطح مدارس و برگزاری کلاس های آموزش همگانی از دیگر فعالیت های نیروی انتظامی است.
سردار قائد رحمتی به مسافر پذیر بودن گیلان و عدم رعایت شئونات اسلامی توسط برخی از مسافران اشاره و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی ضمن شناسایی بدحجابی به عنوان یکی از چالش های فرهنگی و اجتماعی، تاکنون از تمام امکانات خود در جهت ترویج رعایت پوشش از سوی مسافران استفاده می کند.
ارجعیت راهکار فرهنگی بر راهکارهای نظارتی در رفع معضل بدحجابی
وی آب و هوای خوب استان و دریا را از اصلی ترین عامل مسافرپذیری استان دانست و تصریح کرد: افزایش اجرای طرح های امنیت اجتماعی در سطح استان به خصوص سواحل دریا از جمله اقدامات مهم نیروی انتظامی در جهت رعایت شئونات اسلامی است.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه پلیس راهکار فرهنگی را در رفع معضل بدحجابی و عدم رعایت شئونات اسلامی، بر سایر راهکارهای نظارتی ارجعیت می دهد، افزود: پلیس گیلان در راستای جامه عمل پوشاندن به شعار جامعه محوری با حفظ اقتدار در قالب اقدامات فرهنگی و ارشادی هنجارشکنان را به رعایت حدود شرعی و افزایش احساس تعهد اجتماعی ترغیب می کند.
اجرای حد، شرط کافی تطهیر جامعه نیست
وی با بیان اینکه اجرای حد، شرط کافی تطهیر جامعه نیست، تاکید کرد: حذف علل و عوامل اجتماعی سازنده جرم و مرتفع کردن خلاهای قانونی، در پیشگیری از ناهنجاری و تکرار آن موثر است.
سردار قائد رحمتی ادامه داد: اداره نظارت بر اماکن عمومی و پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان ضمن حضور در سطح جامعه با اصناف و اشخاصی که اقدام به عرضه و استفاده از پوشاک نامناسب و متضاد با عفت عمومی می کنند، برخورد می کند.
پایان پیام/
نظر شما