آموزه ها و باورهای دینی، مهم ترین راه برای مبارزه با آسیب های اجتماعی

مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی، مهم ترین راه برای مبارزه با آسیب های اجتماعی را آموزه ها، تعالیم و باورهای دینی عنوان کرد و گفت: حضور علما در شهرستان ها یک ضرورت بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مهدی اسماعیلی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی، در نشست کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی شهرستان میانه گفت: طرح هایی از جمله پیک مهر در راستای تقویت فرصت های مطالعه برای آحاد جامعه؛ پیام مهر برای استفاده از ظرفیت های تئاتر و سینما، طلیعه مودت در راستای مشاوره خانواده برای تحکیم مبانی خانواده، طرح عمار در خصوص خرد و ادیان، طرح حکم برای تقویت حکمیت در بین طرفین دعوا از سوی بزرگان و ریش سفیدان؛ احیای مکتب خانه قرآنی در مجلات در راستای امور فرهنگی و اجتماعی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده است.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی، با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری، وقفه و تعلل در کار فرهنگی را جایز ندانست و افزود: در راستای گسترش امور فرهنگی به دنبال تقویت سرمایه های اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی در 30 محور از جمله سرقت، اعتیاد، فرار از خانه و نیز رصد راه های پیشگیری هستیم.

 

وی اظهار کرد: مهم ترین راه برای مبارزه با آسیب های اجتماعی آموزه ها، تعالیم و باورهای دینی است که در این راستا حضور علما در شهرستان ها یک ضرورت بسیار مهم می باشد.

 

اسماعیلی اضافه کرد: انسجام بخشی به امور فرهنگی با عنوان قرارگاه فرهنگی که در آن متولیان فرهنگی شامل دانشگاه ها، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی دور هم جمع شده و مصوبات یکساله شهرستان را با رصد کامل آسیب های اجتماعی مشخص خواهند کرد، از طرح های در حال پیگیری است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 133490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha